Pe 9 august reîncepe balul! Laboratorul de Techno #15 cu Suciu, Cap, Vygo și Lowkodi!

Laboratorul de Techno revine în forță! Serbăm cea de-a 15 poveste în fosta uzină Foto cu un lineup captivant. Suciu, Cap, Vygo și Lowkodi vor fi cei ce ne vor purta pe tărâmuri muzicale mistice întreaga noapte de 9 spre 10 august.

Iubitorii muzicii techno sunt așteptați în număr mare la ediția aniversară a celei mai spectaculoase lecții de muzică bună predată vară de vară în inima cartierului Unirii.

Suciu este un nume consacrat al scenei muzicale electronice underground, fiindu-ne alături de-a lungul timpului la unele dintre party-urile de pomină găzduite de AVi sau de uzina Foto.

Rezidentul nostru, Lowkodi, s-a obișnuit deja să facă senzație în spatele pupitrului și suntem convinși că nu va face excepție nici de data aceasta.

Pe 9 august vom dansa și alături de Vygo, unul dintre cei mai complecși și compleți artiști care ne-au trecut pragul vreodată, iar cireașa de pe tort va fi Cap, pe care l-am invitat la Foto în urma solicitărilor venite din partea voastră.

https://soundcloud.com/avimag/vygo-addo-club-avi-24102015

Să ne pregătim de dans, așadar, pentru că se preconizează o nouă aventură colorată cu techno din belșug!

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro

Mai aveți o săptămână la dispoziție pentru a vi le achiziționa cu numai 25 de lei, urmând ca de lunea viitoare (29 iulie) și până în ziua evenimentului acestea să coste 35 de lei.

În cazul în care veți decide să dansați pe ritmurile lui Suciu, Cap, Vygo și Lowkodi de-abia în seara de 9 august, nu vă faceți griji în privința biletelor. Acestea vor fi disponibile la intrarea în uzină cu 45 de lei.

Detaliile vă stau la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici

Ne vedem la Foto pe 9 august!

https://soundcloud.com/playedby/suciu-at-sunwaves-22-l-19082017

Rate this post

Leave a comment