Pe 29 noiembrie petrecem cu Vid la fosta uzină Foto!

Ne mai desparte o săptămână până la următorul party Avimag. Cu Vid ne vom revedea după câteva luni bune de absență la ediția a 19-a a Laboratorului de Techno, pe 29 noiembrie, la Foto. Saboar și Vlad Bretan completează lineup-ul și abia așteptăm să ne bucurăm împreună de o nouă noapte albă în fosta uzină din cartierul Unirii.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro, aici, iar detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Biletele pentru support-ul LDT pot fi achiziționate cu 30 de lei, iar la poartă, în ziua evenimentului prețul acestora va fi de 40 de lei.

Vid e un artist pe care îl apreciem și alături de care am lansat primul produs discografic sub egida Avimag, discul AVi001, care conține două piese, The only way is up, respectiv Depths of imagination. Piese create, atenție, deoarece experiențele trăite la AVi i-au oferit inspirația necesară.

Dealtfel, relația de afecțiune reciprocă dintre Vid și comunitatea Avimag nu e de dată recentă, artistul fiind mereu binevenit la Târgu-Mureș și răsplătind entuziasmul fanilor cu muzică mereu pe gustul nostru.

Discul AVi001 e disponibil pe majoritatea platformelor specializate, ca de exemplu pe discogs.com.

Între timp am lansat și AVi002, cu duo-ul Boyband, format din Macarie și Andrei Petru.

Cele trei track-uri care alcătuiesc vinyl-ul AVi002 sunt Firematches (A1), Reckless Don și Troubled Hats (B1) se remarcă prin mixul dintre bass și chitară, iar discul e deja disponibil pe site-urile de specialitate, inclusiv pe discogs.com.

Vom reveni cu noi detalii legate de Laboratorul de Techno în zilele următoare. Până atunci, vă lăsăm în compania track-urilor de pe AVi001. Enjoy!

 

Rate this post

Leave a comment