Paul Kalkbrenner, în premieră pe mainstage la UNTOLD 2022

Paul Kalkbrenner va avea în această vară primul show pe scena principală a festivalului UNTOLD. Superstarul techno pregătește un live de excepție pentru zeci de mii de fani, care se vor bucura pentru prima oară de muzica lui pe stadionul Cluj-Arena.

DJ-ul și producătorul german a fost prezent în fiecare an la festival, pe scena Galaxy, și este unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea techno. A pus muzică la toate festivalurile mari de muzică electronică din lume, pe plaje și în cluburi faimoase, și de fiecare dată este o cerere uriașă din partea fanilor să îl vadă. Muzica sa fascinantă antrenează oamenii în călătorii muzicale unice.

În acest an, Paul Kalkbrenner străbate continentul și începe seria evenimentelor live în Europa. Belgia, Elveția, Andorra, Franța, Olanda, Spania, Portugalia, Ungaria, Germania, Austria, Polonia și România sunt pe harta show-urilor sale anunțate până acum pentru acest an. Unele concerte sunt deja sold-out , însă fanii îl pot vedea și la festivaluri. În august, va fi prezent pe mainstage la UNTOLD, o premieră pentru scena principală a festivalului.

,,Sky and Sand”, ,,Feed Your Head”,  ,,No Goodbye”, Azure” sau ,,Aaron” sunt doar câteva dintre piesele sale captivante. Hit-ul ,,Sky and Sand” are peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube și peste 116 milioane de ascultări pe Spotify. Cântecul a fost scris și produs de el și cântat de fratele său, Fritz Kalkbrenner. 

În pandemie, Paul Kalkbrenner a fost creativ și a lansat producții proprii sau remix-uri uluitoare, care au atras milioane de vizualizări și ascultări online. ,,Parachute”,  ,,Graf Zahl”, ,,Si soy fuego”, remixul ,,Invisibile”, remake-ul pentru ,, Techno Monkey”, EP-ul Siminei Grigoriu, se numără printre ele. 

Show-ul live din 2019, făcut de Paul Kalkbrenner pe scena Galaxy, poate fi urmărit aici. Artistul lansase cu puțin timp înainte de festivalul UNTOLD hipnotica piesă ,,No Goodbye” și a fost a doua melodie pe care a inclus-o în show-ul din Cluj-Napoca.

Pe lângă muzica pe care o iubește atât de mult, artistul a cochetat în trecut și cu actoria, pe care a îmbinat-o tot cu… muzică. În 2018, a jucat în filmul ,,Berlin Calling”, pentru care a și compus coloana sonoră cu același nume – ,,Berlin Calling”, premiată de două ori cu Platinum. Paul Kalkbrenner l-a interpretat pe un DJ și producător care se zbate cu dependența de droguri și ajunge internat la o clinică medicală

 

În turneul de promovare a filmului, a cunoscut-o pe Simina Grigoriu, o tânără din România, care se mutase cu părinții în Canada pe vremea comunismului, când era o copilă. A crescut acolo și a dezvoltat o pasiune pentru muzica încă din timpul școlii. În 2018 l-a cunoscut pe Paul Kalkbrenner, iar între cei doi artiști s-a creat o legătură puternică. În același an, Simina s-a mutat în Berlin pentru a fi împreună. 

 Iubitori și creatori de muzică techno, fondatori ai propriilor label-uri, Paul Kalkbrenner și Simina Grigoriu și-au dezvoltat cariere de succes și formează o familie frumoasă împreună, alături de cei doi copii.


Biletele pentru Untold se pot achizitiona de aici.

 

 

Rate this post

Leave a comment