Paul K si Nu Zău ne-au hrănit cu techno pe terasa de la Privo

Cine-ar fi crezut că Târgu-Mureșul poate găzdui mini-petreceri diurne într-unul dintre cele mai pitorești locuri ale urbei? Păi… băieții de la AVimag, desigur.

Superba terasă a hotelului Privo i-a avut alături pe Nu Zău și Paul K timp de patru ore, întreg setul lor fiind transmis live pe canalul de Youtube AVimag (îl puteți asculta sau retrăi aici ) , iar cei aproximativ 60 de fani ai techno-ului prezenți la eveniment au avut parte de un show memorabil.

Cu o priveliște care aducea cu cea a rooftop-urilor organizate de Cadenza – păstrând, desigur, proporțiile – distracția și buna dispoziție au fost cuvintele de ordine pe toată durata eventului. Beneficiind de amabilitatea gazdelor de la Hotel Privo, AVimag a adus un suflu nou peisajului muzical electronic local, având speranța că astfel de manifestări transmise live pentru cei de acasă nu vor fi singulare.
Ne-am obișnuit să trăim răsăritul de soare pe ritm de techno, iar superbul apus a fost ușor neglijat. Ne-am revanșat, însă, vineri și ne dorim sa o facem mai des, atât timp cât vremea va ține cu fanii muzicii electronice underground.

Peste 640 de persoane au vizualizat până în prezent setul de patru ore al celor doi DJ, care și-au continuat misiunea în clubul AVi, în cadrul unui after party pe care nu-l vor uita prea curând. Resa și iON au încălzit publicul cu un B2B senzațional, fiind evident pentru toată lumea că va urma o noapte albă în cel mai important club din Târgu-Mureș.

 

Rate this post

Leave a comment