Paul K: ”AVi e un exemplu de locație susținuta din pasiune, cu pasiune”

Addo și Paul K vor fi amfitrionii evenimentului cu caracter cultural/muzical ce va avea loc la AVi în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Fanii techno-ului se vor reîntâlni astfel cu rezidentul clubului mureșean, dar și cu Paul K, un artist apreciat atât în țară, cât și în străinătate. Dealtfel, cine a fost pe terasa hotelului Privo toamna trecută nu a uitat, cu siguranță, orele petrecute alături de el și Nu Zău, într-unul dintre cele mai reușite eventuri marca Avimag organizate vreodată.

paulk

Nu puteam să nu profităm de ocazie așa că am povestit un pic cu Paul, pentru a le oferi fanilor muzicii electronice underground un preview pentru ce va urma vineri seară în cel mai cunoscut club mureșean.

AVimag: Mai întâi de toate, cine este Paul K? Povesteşte-ne puţin despre începuturile tale în muzică.

Paul K: M-am născut în Cluj-Napoca acum aproape 30 de ani. Pasiunea față de muzică am descoperit-o înca de mic copil, când am învățat să cânt la pian și saxofon, ceea ce m-a ajutat să-mi dezvolt latura muzicală.

paulk2

AVimag: Ai participat la o sumedenie de eventuri, poţi nominaliza câteva care ţi-au rămas realmente în suflet? Și, desigur, ce înseamnă Mioritmic pentru tine?

Paul K: Mă simt privilegiat să fac parte din familia Mioritmic/Club Midi, care m-a susținut și m-a apreciat ca și artist, oferindu-mi oportunitatea să împart pupitrul cu mulți artiști consacrați.

AVimag: Cu siguranţă sunt unii artişti care te-au influenţat sau pe care îi placi în mod deosebit. Ni-i poţi enumera pe cei mai importanţi dintre ei?

Paul K: Sursele de inspirație sunt vaste, începând de la muzica clasică, jazz, hip-hop, trip-hop și, nu în ultimul rând, muzica electronică. Artiști precum Erik Satie, Jan Jelinek, Daniel Bell, SCSI- 9, St. Germain, Petre Inspirescu, Ricardo Villalobos, cei de la Basic Channel etc.

paulk3

AVimag: Ai vreo piesă care consideri că reflectă stilul tău în momentul de față? O poți nominaliza?

Paul K: Albumul ”Rising Son” al lui Takuya Kuroda îmi place tare mult și vi-l recomand.

AVimag: Care sunt planurile tale pentru 2017, atât în ceea ce privește activitatea ta de DJ, cât și cea de producător?

Paul K: Anul 2017 sper să fie un an prolific pentu munca mea, fiind programate câteva release-uri de mult timp așteptate, iar în rest ne vom întalni la festivaluri și petreceri.

AVimag: Nu e prima dată când vei fi prezent la Târgu-Mureș și chiar ne permitem să afirmăm că ai ajuns să cunoști atmosfera eventurilor marca AVi. Cum ți se pare AVi?

Paul K: AVi e un exemplu de locație susținuta din pasiune, cu pasiune. Întotdeauna e o plăcere să pun muzică acolo!

AVimag: Îți mulțumim foarte mult pentru timpul acordat și te așteptăm cu mare drag vineri la Avi!

Paul K: Și eu vă mulțumesc, ne vedem la AVi!

paulk1

Paul K ► https://www.facebook.com/paulifikation/
https://soundcloud.com/rqzandpaulk

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Eveniment Facebook → https://www.facebook.com/events/1855112741437515/

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment