Paul Agripa și Lumieux (Ragrip) ne dansează toată noaptea! Around is back at AVi!

Addo a știut azi noapte să ne țină în priză, setul său fiind o nouă mostră a talentului și priceperii rezidentului nostru. Îi mulțumim și îl anunțăm cu aceasă ocazie că abia așteptăm reîntâlnirea cu el la AVi.

Nu doar că e unul dintre cei mai apreciați DJ apăruți de-a lungul timpului pe meleagurile mureșene, dar demonstrează pe an ce trece  că – asemeni vinului – devine mai bun odată cu înaintarea în vârstă.

Iar aseară a fost cu adevărat o noapte specială, atât pentru noi, cât mai ales pentru el. Ce mod mai plăcut de a-și serba ziua de naștere decât tocmai în clubul care îi este cel mai apropiat de suflet? Îi transmitem un călduros ”La mulți ani!”, atât alături de Avimag, unde suntem mândri că-l avem aproape, cât și în tot ce înseamnă exprimare muzicală, petreceri și festivaluri, producții și zâmbete.

Vă invităm să vă bucurați de setul lui Addo, transmis aseară prin Live Stream pe canalele Avimag,  întrucât e încălzirea perfectă pentru fabulosul party pregătit pentru voi de către prietenii noștri de la Around.

În noaptea asta a venit timpul să îi cunoaștem pe viu pe băieții care formează duo-ul Ragrip, la AVi, și să intrăm în contact cu opera lor. Băieții îl vor avea alături și pe Prepeleac, astfel că toate ingredientele necesare unei petreceri pe cinste sunt prezente, nu ne mai rămâne decât să umplem clubul până la refuz și să dansăm cu intensitate maximă.

Paul Agripa și Lumieux formează de peste un an duo-ul Ragrip, o anagramă a numelor celor doi și un nou mod de exprimare artistică a celor doi buni prieteni.

Acesta va fi cel de-al doilea event al celor de la Around în AVi, după succesul celui din urmă cu câteva săptămâni, iar biletele au fost deja puse în vânzare online, pe Livetickets.ro, aici.

Dacă nu le mai găsiți online, aveți varianta achiziționării lor de la fața locului, la intrarea în clubul nostru, în limita locurilor disponibile, la prețul de 65 lei, din care 37 lei reprezintă intrarea în club și 28 lei consumația la bar, mai exact două tokenuri. 

Biletul de susținere a evenimentului achiziționat în avans, adică online, va costa 35 lei. 

Evenimentul e susținut de Eventhorizon, iar detalii organizatorice sau legate de artiști găsiți pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/575615512876832/?hc_ref=ARTSF6G-VBgasDatgulQ_GD0KK2DCMBEpr9_uvkm1CpukcL8eGmWWgE5yOTybyW2YX4&fref=gs&dti=349520861901831&hc_location=group

Rate this post

Leave a comment