Party-uri de suflet programate pentru luna noiembrie. Fiți pregătiți!

Nici nu a început bine luna noiembrie, că deja ne pregătim încălțămintea de dans pentru maratoanele ce ne așteaptă, atât la AVi, cât și la fosta uzină Foto.

Mai întâi revenim în clubul AVi pentru un party aniversar așa cum merită cel mai cunoscut club al orașului nostru.

Astfel, pe 16 noiembrie vom serba 15 ani de existență ai clubului, în compania unor DJ/producători care ne-au înveselit cu seturile lor de-a lungul timpului: Nemeș, caLLy și Ada Kaleh!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/2801590066539161/

Atenție, evenimentul va fi daytime, Nemeș urmând să își ia locul în spatele pupitrului începând cu ora 11.00, fiind urmat de caLLy, începând cu ora 14:00, urmând ca Ada Kaleh să mixeze până aproape de miezul nopții.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro. 

Laboratorul de Techno se întoarce și în noiembrie! Nu ne sperie frigul, mai ales că noul spațiu destinat evenimentelor de acest tip, amenajat în fosta uzină Foto, este unul călduros și compact.

Petrecem alături de VID, Saboar și Vlad Bretan în data de 29, începând cu ora 23:00.

De mult așteptam să-i avem alături pe cei trei artiști, chemați la Foto ca urmare a solicitărilor voastre.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro, aici, iar detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

În primă instanță biletele în avans costă 20 de lei, aveți ocazia să le achiziționați astfel până duminică, inclusiv. După acea dată, pass-urile vor costa 30 de lei, iar la poartă, în ziua evenimentului – pe 29 noiembrie – prețul biletelor va fi de 40 de lei.

Grăbiți-vă să vă achiziționați biletele, întrucât numărul lor e limitat în concordanță cu normele de securitate I.S.U.!

Vom reveni, desigur, cu noi informații pe măsură ce ne vom apropia de LDT19, un singur lucru fiind cât se poate de clar: la sfârșitul lunii vom dansa împreună la Foto, așa cum se cuvine!

Până atunci, ne dăm întâlnire la AVi pe 16 noiembrie, cu ocazia Daytime Anniversary-ului clubului nostru mult iubit!

Rate this post

Leave a comment