Party-uri senzaționale ca să uiți de frigul de afară! Dansăm împreună la AVi!

Iarna a pus, în sfârșit, stăpânire pe orașul nostru, semn că a început sezonul de dansat indoor pe muzică techno excelentă, unde altundeva decât la AVi? În condițiile în care temperaturile cu minus în față au devenit deja un fapt uzual, e normal să căutăm refugiu și să ne ferim de ger într-un loc pe care să-l numim acasă, dar care să nu fie neapărat acasă.

Și alegerea cea mai potrivită în acest sens e cel mai important club din Târgu-Mureș, locul în care vă sunt pregătite weekend de weekend unele dintre cele mai tari party-uri și în care lumea se simte ca acasă.

Joi continuăm seria Live Stream-urilor Avimag, după ce săptămâna trecută Hostox ne-a purtat într-o călătorie a sunetului ținut de mână de frații săi, ritmul și bassul, a venit momentul revederii cu Oana, unul dintre copiii de suflet ai Avimag-ului și o artistă desăvârșită deopotrivă.

Astfel, joi, începând cu ora 20:00, fanii muzicii techno și a derivatelor ei sunt așteptați pe canalele Avimag pentru a asculta setul pregătit de Oana special pentru aceștia. Event-ul de Facebook e aici, pentru mai multe detalii și informații legate de eveniment.

Accesul membrilor comunității de Facebook Avimag va fi, ca de fiecare dată, gratuit, iar barul va fi încărcat cu licorile voastre preferate, pentru o seară agreabilă de joi, preambulul ideal pentru un sfârșit de săptămână technospectaculos!

Vineri, începând cu ora 23:00, continuă seria petrecerilor Szcéna, episodul de vineri avându-l în prim plan pe Cyborg Templar, alături de Bródy & Dr.Panda, responsabili cu startul weekend-ului dansant în clubul nostru. Detalii legate de eveniment vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici.

Sâmbăta va fi noaptea mult așteptată de fanii muzicii electronice undergorund din zona Mureșului și nu numai, întrucât aceasta va marca nu doar întoarcerea lui Addo la pupitrul AVi după o – spunem noi – prea lungă așteptare, dar și pentru că Volk se va afla alături de acesta la mixer.

Se anunță o petrecere de neuitat, începând cu ora 23:00, având în vedere talentul celor doi artiști și modul în care servesc fără excepție muzică bună la evenimentele la care sunt invitați. Volk este unul dintre artiștii cu care colaborăm de curând, fiind convinși că vom avea parte de party-uri și producții spectaculoase ori de câte ori ne vom uni forțele.

Un artist cu origini rusești, stabilit în România și care a primit feedback pozitiv de fiecare dată când s-a aflat la deck.

Producțiile sale sunt mărturia iscusinței cu care tânărul reușește să coreleze sunete și ritmuri aparent în antiteză.

Mai multe detalii legate de evenimentul de sâmbătă vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Vom reveni cu mai multe înformații în zilele ce urmează 🙂

Ne încântă prezența sâmbătă la AVi a unuia dintre DJii mureșeni cu ștate vechi, considerat – pe bună dreptate – un expert în citirea dorințelor publicului aflat în fața sa, în persoana lui Addo, completat de un tânăr talent care îi calcă pe urme, în persoana lui Volk, și suntem mai mult decât convinși că ne așteaptă o nouă noapte epică în cuibușorul nostru de nebunii muzicale.

Biletele la eveniment vor putea fi achiziționate online, de pe livetickets.ro, aici. Prețul unui tichet este de 26 de lei. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara de vineri, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri incluse pentru consumația la bar.

Ne așteptăm, ca de fiecare dată, la un nou event cu casa închisă, iar în condițiile în care nu permitem accesul în club după ora 3:30AM, vă recomandăm să vă procurați biletele din timp.

Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment