Party sâmbãtã la AVi! Radu Mirica, Oana, Katu și Resa promit un marton muzical de excepție!

Patru DJ vor face show sâmbãtã, începând cu orele 23.00, în cel mai tare club din Târgu-Mureș, AVi.

Dacă până acum clubul mureșean a avut oaspeți din Spania, precum Claudia Amprimo și Pablo Luque, a venit rândul ca mureșenii să petreacă alături de Katu, ajuns pe meleagurile noastre tocmai din Brazilia.

Katu și Oana  dețin labelul Ariki Records,

https://soundcloud.com/arikirecords%20

iar cei doi vor asigura buna dispoziție a fanilor de minimal, techno si dub techno (genurile pe care se axează labelul lor) care vor fi prezenți  sâmbãtã în AVi.

Resa este rezidentul AVi care a creat un obicei din a servi techno de cea mai bună calitate într-un stil inconfundabil, care l-a transformat într-unul dintre cei mai apreciați DJ pe plan local și nu numai.

Despre Radu Mirica ar trebui să vorbim mai pe larg, acesta fiind unul dintre DJii și producătorii români care au cunoscut o evoluție impresionantă în ultimii ani, însă cel mai bine ar fi ca până când acesta va fi protagonistul unui interviu AVimag să lăsăm muzica sa să vorbească de la sine:

https://soundcloud.com/radumirica

Evenimentul de sâmbãtã are caracter privat, un număr limitat de bratari fiind disponibil celor care vor să ia parte la maratonul muzical de sâmbãtã seara.

Vă așteptăm la party! 😀

Rate this post

Leave a comment