Party pe rupte sâmbătă la AVi, cu Addo, Vygo și Mihai Pol!

Nici nu are rost să vă gândiți măcar la alt plan pentru noaptea de sâmbătă. La AVi are loc cea mai spectaculoasă petrecere a acestui început de an, cu Addo, Vygo și Mihai Pol în spatele pupitrului.

     

Addo își ia un temporar rămas bun față de fanii săi din AVi înainte de mini turneul european, care îl va purta în două dintre cele mai importante orașe de pe bătrânul continent în ceea ce privește muzica electronică.

Mai întâi, pe 2 februarie, la Berlin, în clubul Farbfernseher, urmând ca weekendul următor rezidentul nostru să asigure after-ul de duminică în clubul 512, din Londra, alături de Macarie.

https://soundcloud.com/avimag/vygo-addo-club-avi-24102015

Nu exista un mod mai plăcut de a se despărți de publicul său decât alături de vechiul său prieten Vygo, care, asemeni rezidentului nostru, e recunoscut ca fiind un specialist în ale cititului dorințelor publicului, pe care îl dansează ore întregi, fără repaos.

Pe Vygo îl cunoaștem de ani buni, fiind prezent la AVi în dese rânduri, dar și la alte petreceri organizate în Târgu-Mureș (la ASA, Hipnotik etc) și fiind unul dintre DJii importanți pe care i-a dat Brașovul de-a lungul timpului.

https://soundcloud.com/dinsubsol/mihai-pol-sfarsit-original-mix

Mihai Pol este un nume consacrat în industria muzicii electronice românești, seturile sale cucerind redute (cluburi și scene) de pe întreg mapamondul, așa cum îi stă cel mai bine unui DJ care se respectă.

De curând, artistul cunoscut datorită stilul său inconfundabil a semnat cel de-al doilea release al casei de discuri Synesthesia, cu un material care conține trei melodii, dintre care amintim și remix-ul lui Suciu.

Așteptăm cu nerăbdare să auzim ce ne-a pregătit, fiind totodată convinși că vom avea un party cu casa închisă la AVi sâmbătă noapte.

https://soundcloud.com/user-121414415/sets/mihai-pol-pamparam-epsynsth002

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv la intrarea în club, în noaptea de sâmbătă, prețul acestora fiind de 25 lei până la ora 1:00, respectiv 30 de lei după această oră.

Mai multe detalii veți putea găsi pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment