OWPN ACADEMY AT SZFERA THIS SATURDAY

Adună-ți gașca și haideți în oraș pe data de 15.08.2021, în curtea fostului Gimnaziu nr. 4 (str. Horea, nr. 23), începând cu ora 11.00, până la ora 16.00. Vor fi alături de noi 3 psihologi și 3 artiști de muzică electronică de top, care vă așteaptă nerăbdători la workshop-urile OWPN Academy, în cadrul evenimentului organizat de SZFERA prin asociatia VOX NOVUM.

 

MUSIC & EMOTIONS înseamnă workshop-uri cu cei mai mari artiști de muzică electronică, mentori pregătiți pe vaste subiecte de interes pentru participanți și cu experiențe menite să dezvolte viitorii artiști, atât creativ cât și emoțional. Este un proiect care va schimba mentalități și preconcepții. 

 

Asociația OWPN Academy oferă spațiul de dezvoltare artiștilor, atât pe plan artistic cât și pe plan personal, prin oportunitatea de a asista la workshop-uri de dezvoltare emoțională alături de psihologi și terapeuți specializați pentru a îndruma, sfătui și ghida membrii academiei. Totodată, artiștii înscriși în asociație pot participa pe viitor la workshop-uri susținute de artiști și producători cu experiență în industria muzicală, care îi vor învăța secretele lor în a ajunge un DJ/Producător de succes. În cadrul evenimentului vom avea la dispoziție 2 pupitre pentru DJ și ateliere amenajate pentru dezvoltarea emoțională în muzică electronică. 

 

ADDO: https://www.facebook.com/andreiestefan

DJ SHIVER: https://www.facebook.com/deejay.shiver

TOKYONOIZE: https://www.instagram.com/tokyonoize/ 

Psihologi: Andrea Csiki, Raluca Sava si Madalina Bogdan.

 

Speram ca v-am stârnit curiozitatea, ne vedem în curte!

Pentru mai multe informatii, tel: 0751229729

 

5/5 - (2 votes)

Leave a comment