A NEW ELECTRONIC CLUB OPENS IN BARCELONA – LES ENFANTS BRILLANTS –

Un nou club de muzică electronică sa deschis la Barcelona, cu o capacitate de 400 de persoane. Oferind un spațiu mai intim, Les Enfants Brillants a fost inițiat pentru a găzdui artiștii de pe scena electronică underground.

În ciuda faptului că ultimii ani au fost devastatori pentru viața de noapte, anulând mii de festivaluri din întreaga lume și forțând multe localuri să se închidă în mod permanent, unele proiecte și-au depus toate eforturile pentru a reconstrui sectorul și a recupera ceea ce ne-a lipsit atât de mult. Unul dintre acestea este Les Enfants Brillants, care, răsărit din cenușa scenei cluburilor în criză, s-a născut pentru a primi pentru prima dată pe ringul de dans pe entuziaștii electronicii.

Situat în inima Barcelonei, noul club se mândrește cu un spațiu unic și atemporal, precum și cu instalații luminoase imersive și un sistem de sunet de ultimă generație. “Odată cu deschiderea Les Enfants Brillants dorim să oferim o experiență de club diferită din toate punctele de vedere și să creăm o atmosferă în care petrecăreții să se simtă confortabil, în timp ce se cufundă într-o lume a hedonismului în care se pot bucura de muzică bună în fiecare săptămână”, explică Álex Molina, Head of Artistic Booking și manager al clubului.

Clubul și-a deschis porțile la mijlocul lunii Aprilie cu un program muzical care a găzduit talente locale și nume emblematice ale scenei underground, precum și artiști, promoteri și colective internaționale. Pentru prima lună de deschidere, Les Enfants Brillants  a avut un line-up impresionant în care ia avut invitati artiști precum Ferro, Traumer, Javier Carballo și Josh Baker.

Cei care s-au ocupat de muzicia bună pentru weekendul de deschidere din 16 și 17 aprilie a fost Ferro și Traumer, două dintre cele mai respectate nume de pe scena electronică actuală. Sâmbătă, producătorul olandez și proprietar al renumitului label VBX a adus în club sunetul său percutant, dar organic și cald, bazat pe hardware analog.

Clubul dispune de un sistem de sunet configurat de 12 difuzoare L-Acoustics și 6 subwoofere proiectate special pentru fiecare spațiu, care vor poziționa rapid clubul din punct de vedere sonor. Iluminatul este proiectat ad-hoc pentru fiecare spațiu al clubului, ajutând ca experiența să fie 360 în fiecare moment al nopții. Cu pereții vopsiți în roșu în sala principală, însoțiți de un montaj de lumini care va ajuta la colorarea completă a locului, se va crea senzația de a fi într-o lume paralelă pe parcursul celor 6 ore cât va dura sesiunea.

Cel de-al doilea spațiu pe care îl are clubul este barul de cocktailuri care, în contrast cu roșul din cea principală, pereții săi de culoare verde închis creează atmosfera ideală pentru a savura un meniu complet de cocktailuri conceput de barmani de cel mai înalt nivel.

Daca te gândești să faci un City break in Barcelona in luna Mai trebuie sa sti ca organizatorii de la Les Enfants Brillants îi va avea ca invitati pe: Arapu, Lamache, Alexia Glensy, Priku, Janeret, Giammarco Orsini, Nu Zau, Michael James, Djebali si alți artiști locali talentați.

Tickets 

Next Events Les Enfants 


More information about Les Enfants 

Instagram / Facebook / Resident Advisor

5/5 - (1 vote)

Leave a comment