OPEN MINDS DAY & OWPN ACADEMY`S FIRST HOME

De 3 ani de la înființare, după eforturi colective, evenimente, workshop-uri și după ce și-a deschis porțile în mai multe orașe din țară (Târgu Mureș, Timișoara, Iași, București și Cluj-Napoca), OWPN Academy și-a creat primul spațiu fizic în Cluj-Napoca, la Rock Academy Cluj.

Pentru a marca deschiderea primului sediu fizic din România, OWPN Academy anunță data de 10 noiembrie „Ziua Internațională a Minților Deschise” (World OWPN Minds Day) și organizează un eveniment social alături de comunitate și de cei care doresc să se implice de acum încolo în scena locală din Cluj-Napoca.

Sunt invitați la eveniment artiștii și fanii de muzică electronică, cei care au participat în trecut la activitățile organizate sau își doresc să participe de acum înainte.

Încă de la început, OWPN Academy și-a propus să creeze un spațiu safe pentru dezvoltarea profesională, emoțională și socială. OWPN Home vrea să reprezinte tocmai asta. Un spațiu dedicat artei și artiștilor de muzică electronică, unde cei pasionați de muzică pot să își arate potențialul la maxim, fiind înconjurați și ajutați de specialiști din domeniul muzical și psihologic. Un loc special, unde artiștii pot lucra împreună fără bariere, care oferă stabilitate și confort.

Serving tunes, cake and champagne, evenimentul va avea loc la sediu Rock Academy din Cluj-Napoca, începând cu ora 17:00. Toți cei prezenți la eveniment vor primi invitație la after party-ul ce va loc în aceeași seară în Form Space.

Susținând inițiativa OWPN Minds Day, DJ-ii și producerii englezi Wilkinson și Dimension au oferit comunității OWPN un mesaj de încurajare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OWPN Academy (@owpn.academy)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OWPN Academy (@owpn.academy)

OWPN Academy este prima academie europeană în care artiștii de muzică electronică sunt încurajați emoțional și profesional. Cei de la OWPN sunt primi din România care au venit cu ideea de sprijin emoțional pentru artiști de muzică electronică.

Mai multe date despre eveniment puteți afla aici. Pentru orice alte informații puteți contacta asociația OWPN Academy pe paginile lor de Instagram și Facebook.

Rate this post

Leave a comment