Once you pop you just can’t stop! Laboratorul de Techno revine în forță luna viitoare!

Credeați că ne oprim aici? Nu ne stă în fire! Continuăm, așadar, seria fabuloaselor petreceri la Uzină în data de 6 iulie, cu Sepp, Crihan, Katu și Resa. Cei patru artiști vor da culoare nopții cu muzica lor tripantă și ardem de nerăbdare să ne trezim în viitor, peste două săptămâni, la Foto, ca să dăm startul distracției în Laboratorul de Techno cu numărul 9!

https://soundcloud.com/sonounica/sono-unica-podcast-100-sepp-uvar

Cea mai spectaculoasă petrecere organizată an de an la Târgu-Mureș, acaparând întreaga comunitate locală de fani ai genului, va avea un meniu muzical ce lasă pe oricine cu gura căscată!

Sepp este o mai veche cunoștință de-a noastră, un DJ și producător fenomenal, care ne-a ajutat mereu să plutim cu ochii închiși spre tărâmuri misterioase prin intermediul poveștilor sale ”scrise” la mixer.

Crihan? Unul dintre cele mai importante nume date industriei de Târgu-Mureș și ne mândrim cu el oriunde apucăm, pentru că e un ambasador fantastic al techno-ului românesc.

Un producător excepțional și totodată un DJ bun, bun de tot, Crihan se întoarce acasă pentru a ne servi o porție zdravănă de muzică electronică așa cum ne place nouă.

Poate ați reușit să ascultați ”Rămâne între noi”, cel mai recent EP al artistului cu origini târgumureșene. Noi considerăm că e o operă de artă, un produs discografic care descrie în mod fidel stilul inconfundabil al lui Crihan. Un fin cunoscător de muzică, inventator de sunete abstracte și de ritmuri neobișnuite.

În caz că nu ați apucat s-o faceți, nu mai pierdeți timpul și faceți-vă viața mai frumoasă ascultând bijuteria asta:

https://soundcloud.com/crihan_sc/sets/ramane-intre-noi-ep

Katu e un artist brazilian de la Ariki Records, cu care ne-am intersectat în trecut la AVi.

Vă amintiți, desigur, când el, Resa și Radu Mirică ne-au făcut să zâmbim la unison în timp ce dansam de zor. Abia așteptăm să repetăm experiența, de data asta la Uzina Foto.

Resa, rezidentul AVi, se va afla în spatele deck-ului de la Uzină conștient de pe-acum că o să se lase cu dans întreaga noapte. Și dimineața, dealtfel, când suntem convinși că tânărul nostru artist își va asuma responsabilitatea afterului. Așa cum îi place lui!

Resa și Katu au colaborat, dealtfel, pentru Rec001, produs discografic scos la lumină sub egida Ariki Records, semn că vor face pereche bună și la Uzină:

https://soundcloud.com/arikirecords/3resa-sebastian-lezcano-rec001cut

Detalii despre Laboratorul de Techno 9 găsiți pe Facebook, aici. Dealtfel, vă invităm să vă arătați acolo disponibilitatea pentru petrecerea de la Uzină, din 6 iulie. Veți avea astfel acces la cele mai noi informații legate de LDT9.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce ne vom apropia de data de 6 iulie, însă e foarte important să știți că biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro. Cert e că primele 100 de bilete vor costa doar 25 de lei, urmând ca apoi prețul acestora să fie de 35 de lei. În noaptea evenimentului veți putea să vă achiziționați bilete la intrarea în Uzină cu 40 de lei.

https://soundcloud.com/katumusic/privee-says-dance

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/playedby/nu-zau-b2b-sepp-at-sunwaves-23-29042018

Rate this post

Leave a comment