Oh what a night! 31 august aduce rezidenții AVi la DAVA Festival!

Unul dintre festivalurile cu potențial enorm organizate anual în județul nostru, DAVA Festival, le-a pregătit o surpriză de proporții celor ce vor decide să fie prezenți la Sighișoara între 30 august și 1 septembrie.
A doua ediție DAVA va avea loc într-o fostă fabrică de sticlă din Sighișoara, construită în anul 1961. Festivalul va include două scene, Magic Tunnel și Origins.

Găsim cu greu alternative mai fascinante aceleia de a petrece un weekend vizitând cetatea, pe de o parte, respectiv dansând pe techno și genuri conexe, pe de altă parte, mai ales că spațiul aduce mult cu cele în care erau organizate rave-uri clandestine prin Berlin, după căderea Zidului.

În plus, lineup-ul e atractiv, cu Fatima Hajji, Nick Warren, Christian Smith, Matt Sassari, Nusha, Primărie, Mahony și Spektre printre artiștii care vor lua loc în spatele pupitrului. Mai multe detalii, pe event-ul de Facebook, aici.

Însă partea cu adevărat interesantă abia acum urmează!

Sâmbătă, 31 august, la DAVA se reunește trupa de DJ rezidenți ai AVi, într-o noapte cu totul și cu totul dedicată clubului nostru. Rând pe rând, Addo, Lowkodi și Macarie vor electriza Cetatea Medievală din Sighișoara o noapte întreagă.

Va fi un fel de AVi residents featured night, dacă vreți, o serată muzicală de excepție în care publicul sighișorean (și nu numai! n.red) prezent la DAVA o să aibă ocazia de a intra în contact cu muzica pregătită de unii dintre cei mai talentați artiști mureșeni ai underground-ului electronic.

Biletele se găsesc pe site-ul festivalului, pass-ul pe o zi fiind 89 de lei, pass-ul pe întreaga durată a festivalului, 159 de lei (include loc de parcare și de camping n.red.), iar organizatorii au pregătit și o serie limitată de 200 de VIP passes, posesorii acestora având acces nelimitat la spațiul VIP.

Rate this post

Leave a comment