Oh, amore MIO! Începutul lui octombrie se-anunță a fi Mioritmic

Fanii muzicii electronice underground din România și-au făcut deja un obicei din a se aduna cu mic, cu mare, la parcul din zona Muzeului de Etnografie din Cluj-Napoca, unde are loc Mioritmic.
Anul acesta, între 6 și 8 octombrie, ne pregătim pentru un nou maraton muzical formidabil în orașul de pe Someș, Mioritmic ajungând la ediția a cincea!

Ca de fiecare dată, line up-ul acoperă diverse nișe, astfel încât un număr foarte mare de fani este așteptat la cele trei scene, cu denumiri etno, respectiv Scena Cobzei, Scena Naiului și Scena Lirei.. Genurile promovate sunt diverse, un semn că va fi atinsă o pătură cât mai largă de ascultători de muzică electronică underground, la fel ca în edițiile precedente.

Vă prezentăm programul pe zile și scene al ediției din acest an a Mioritmicului, ca să vă pregătiți orarul de dans:

Scena Naiului
Vineri // Valentino Kanzyani
Masomenos. Paul K. RQZ.
Sambata // tINI b2b Bill Patrick.
Maher Daniel. Clovis. Sepp

Scena Lirei
Vineri // RPR Soundsystem [ Rhadoo. Petre Inspirescu. Raresh]
Herodot. Suciu. Crihan.
Sambata & Duminica // Barac.
Atipic live [Priku]. Arapu. Mihigh. Gescu.
Charlie. K.D.Chriss. Cap.
LIZZ. COSMJN.

Scena Cobzei
Vineri // THE PROTOTYPES
Flowdan live
Argatu’ live feat. Moș Martin.
Krueger. Snow & Mc Agent. Down
Sambata// Magda.
Denis Kaznacheev. Rayo
Gojnea/G76. Zefzeed

Biletele presale costă 119 lei, iar numărul lor e limitat. Acestea pot fi achiziționate în diverse locații din Cluj, în caz că aveți drum prin zonă (Booha Bar, Outwear Cluj, Uman Cluj – Iulius Mall, Kharamel Caffe terrace – Vivo intrarea 3), dar și online, aici.

Biletele pe zile costă 70 de lei vineri (după ora 22.00), 80 de lei sâmbătă (după ora 22.00), respectiv 40 de lei duminica, de la 10.00.

Vom reveni cu detalii despre unul dintre festivalurile noastre preferate în săptămânile următoare, fiind cert că vom dansa până la ultima suflare la scenele mioritmice. Până atunci, vă așteptăm sâmbătă la Addo’s Conspiracy. Mai multe informații despre acest nou party concept marca AVi, mâine, pe avimag.net!

Rate this post

Leave a comment