O nouă noapte de poveste la fosta uzină Foto! Vă mulțumim!

Vinerea ce tocmai a trecut ne-a demonstrat încă o dată că la Târgu-Mureș se petrece intens și se iubește muzica. Peste 12 ore de techno cu trei artiști desăvârșiți în spatele platanelor și un spectacol fabulos de visuals au transformat fosta uzină Foto din cartierul Unirii într-un teritoriu controlat de bucurie și zâmbete pe de o parte, dans și extaz auditiv pe de altă parte.

Charlie, caLLy și Addo ne-au servit fix muzica de care aveam nevoie pentru a trăi acest început fierbinte de vară la cea mai înaltă intensitate.

Superb de la un capăt la altul, fondul muzical de vineri va rămâne întipărit în inimile tuturor celor prezenți la LTD13.

Sutele de fani ai muzicii care au umplut atât hala fostei uzine, cât și curtea special amenajată au creat o atmosferă cum numai în Laboratorul de Techno mai poate fi întâlnită și pentru asta vă mulțumim din suflet.

Suntem bucuroși că v-am putut oferi o noapte și o dimineață de neuitat și, mai mult decât atât, ne entuziasmează deja ideea următorului LDT.

În data de 5 iulie, tot într-o vineri, cum ne place nouă, ne vom aduna cu toții iar la Foto pentru a fi părtași la cel de-al 14-lea Laborator de Techno. Vom reveni cu toate detaliile în zilele următoare, însă vă spunem de pe-acum că lineup-ul va fi unul de suflet pentru membrii comunității Avimag.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro, aici. Procurați-vă din timp brățările ca să nu ratați următoarea ediție a celei mai frumoase petreceri organizate anual la Târgu-Mureș!

Până atunci, însă, să trăim cu impresiile pozitive rămase după petrecerea-record de vineri.

Fotograful nostru a surprins câteva cadre care ne-au plăcut peste măsură și am decis să le dăm share.

Voi aveți datoria de a da start la tag-uri și de a păstra amintirile recent încheiatului Laborator de Techno în suflet.

Fotografiile se regăsesc în acest album, vizionare plăcută! Ne revedem la LDT pe 5 iulie!

Rate this post

Leave a comment