O noapte cu Tulbure la AVi pentru un weekend cât mai limpede

tulbure
Scopter și Tulbure își vor onora fanii cu prezența, talentul și… inspirația în noaptea de vineri spre sâmbătă,  la AVi. Sunteți pregătiți pentru o nouă lecție de cultură muzicală?

Mai ales că ne vom bucura de prezența unor artiști veritabili, a căror combinație de stiluri va da naștere unei nopți de pomină, cu siguranță.

 

Tulburehttps://www.facebook.com/matei.tulbure/

https://soundcloud.com/tulbure

Tulbure se întoarce în clubul mureșean după o pauză de aproape doi ani, timp în care l-ați mai putut prinde în spatele pupitrului la cele mai importante festivaluri organizate în România, dar și la petreceri dedicate unui public fidel sound-ului românesc de techno, de genul celor de la Interval sau din clubul clujean Gazette.

Impresionant prin modul în care combină sunete provenite aparent din dimensiuni aflate în antiteză totală, Tulbure este artizanului unui stil minimalist, greu comparabil cu alte stiluri muzicale pe care le întâlnim în industrie la ora actuală. Tocmai din acest motiv este un artist care, din umbră, reușește să trezească senzații și trăiri inimitabile.

Suntem încântați să anunțăm prezența lui la AVi, în ceea ce se anunță a fi mult mai mult decât o noapte cu adevărat tulburătoare pe plan muzical și, implicit, cultural.

Scopter ►https://www.facebook.com/Sc8pter/   

https://soundcloud.com/sc8pter
Scopter sau, cum l-am numit în trecut, ”fiul rătăcitor” al clubului AVi, al cărui rezident este, va completa meniul spectaculos al primei nopți din weekend, pregătit fanilor techno-ului de calitate.

Înzestrat cu un talent ieșit din comun, mureșeanul știe să își țină simpatizanții în apropiere, pentru că atunci când Scopter se află în spatele pupitrului e cam dificil să faci altceva decât să dansezi cât te țin picioarele. Din fericire pentru noi, Scopter e în formă maximă odată cu venirea primăverii, iar combinația de vineri noapte cu Tulbure se anunță a fi una fabuloasă.

Ne vedem vineri la AVi, așadar!

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment