O armată de DJ ne va distra la AVi în weekend! Pregătește-te!

Ce weekend fabulos am petrecut împreună la AVi! Vid, Charlie, Lowkodi, iON și toți ceilalți artiști care s-au perindat la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș cu ocazia aniversătii a 14 ani de existență. La mulți ani, AVi!

Și dacă tot am intrat în cel de-al cincisprezecelea an de AVi, e datoria noastră să continuăm tradiția petrecerilor spectaculoase și a seturilor înregistrate live și transmise pe canalele Avimag.

Începem joi, cu deja clasicul Live Stream Avimag, ce-l va avea de data aceasta în prim plan pe Hostox! Astfel, începând cu ora 20:00, fanii muzicii techno sunt așteptați la o întâlnire cu muzica unuia dintre cei mai buni DJ care ne-a trecut pragul în această toamnă.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici. În mod cert ne vom delecta cu setul lui Hostox, preambulul ideal pentru sfârșitul de săptămână care ne așteaptă, acesta urmând a fi transmis live pe Facebook pentru toți membrii comunității noastre.

Vineri vom avea parte de un event în premieră în clubul nostru, băieții de la Oscilații fiind gata de show începând cu ora 23:00. Cine sunt băieții de la Oscilații care ne vor face începutul de weekend mai frumos?

Începem cu Hostox, continuăm cu ertmi, Alex Șimori, Jasper Alex, plus Verzilă b2b Mofescu, pentru ca line-up-ul să fie nu doar unul complex, ci și devastator pentru adidașii noștri.

Așa cum se întâmplă săptămână de săptămână la AVi, ne așteptăm la casa închisă și dans fără oprire până la epuizare.

Biletele vor costa 20 de lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după acea oră, iar detaliile vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook dedicat party-ului, aici.

Rosa Mauri, Promi și Thal vor completa meniul muzical al acestui sfârșit de săptămână în noaptea de sâmbătă spre duminică, începând cu ora 23:00.

Accesul va costa 15 lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după acea oră, iar accesul publicului va fi permis până cel târziu la ora 3:30AM.

Menționăm că Rosa Mauri trăiește în ritm de psychedelic și după ce a promovat genul în Italia, sosește pe meleaguri mureșene pentru a răspândi ecoul pacifist al muzicii și la AVi, în cel mai important club din orașul nostru.

Detalii găsiți pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

 

Rate this post

Leave a comment