Numărătoarea inversă pentru LDT15 a început! Vineri dansăm împreună la Foto!

Nici nu știm cum a trecut ultima lună, părea că nu se mai termina. Degeaba am dansat la Waha, Electric Castle sau Citadela. Degeaba am încercat să umplem golul alegând să petrecem timp la fosta uzină Foto în weekend-uri. Ceva lipsea. Pentru că nimic nu reușește să adune la un loc acele lucruri care ne încântă la un Laborator de Techno decât tocmai Laboratorul de Techno.

Atmosfera creată de mulțime, muzica servită ore întregi de unii dintre cei mai buni artiști din țară, spectacolul vizual mereu diferit și mereu captivant, sunt doar câteva din lucrurile care ne atrag atât de tare la LDT.

Și, din fericire, așteptarea se apropie de sfârșit, pentru că vineri, începând cu ora 22:00, ne adunăm cu toții la uzină pentru ediția aniversară a Laboratorului de Techno.

Cea de-a 15-a minune din cartierul Unirii îi va avea în prim plan pe Cap, Suciu, Vygo și Lowkodi. Ce nebunie frumoasă!

Suciu, Cap și Vygo revin după o îndelungată absență la Târgu-Mureș ca urmare a solicitărilor voastre.

Ne face plăcere să vă aducem la fosta uzină artiștii preferați, acesta fiind un motiv în plus să vă petreceți noaptea de vineri spre sâmbătă alături de noi și de celelalte sute de fani ai muzicii techno care vor fi prezenți pe 9 august la Foto.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro. Acestea costă 35 de lei, urmând ca în seara de 9 august biletele să fie disponibile la intrarea în uzină cu 45 de lei, dar în limita locurilor disponibile.

Detaliile vă stau la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici

Deatfel, vă invităm să vă arătați disponibilitatea printr-un Interested sau Going, pentru a fi la curent cu cele mai fierbinți noutăți legate de Laboratorul de Techno.

Va fi o noapte ope care nu o vom uita ușor și suntem extrem de bucuroși că o vom petrece alături de voi, fanii muzicii electronice underground, în cel mai spectaculos spațiu din Târgu-Mureș dedicat acestui tip de evenimente.

https://soundcloud.com/playedby/cap-at-sunwaves-24-21082018

Rate this post

Leave a comment