Nu-ți mai face planuri! Petrecem Crăciunul cu Addo și Priku, iar Revelionul, cu Vid și Macarie!

În cazul în care aveați impresia căplanurile de sfârșit de an reprezintă o problemă, vă liniștim de pe-acum. You guys are all sorted!

Sâmbăta asta, chiar în preajma Crăciunului, Addo și Priku ne vor sătura cheful de dans și piese pe care nu le găsim cu Shazam-ul. Refacem perechea de DJ care ne-a oferit momente indimenticabile atât la AVi, cât și la Uzina Foto, pentru că, mergând pe principiul antrenorilor de fotbal, echipa câștigătoare nu se schimbă.

https://soundcloud.com/xlr8r/xlr8r-podcast-477-priku

Addo va începe seara la pupitrul devenit a doua casă pentru el, urmând ca Priku să nu ne lase să mergem la casele noastre, un fel de hobby ascuns al său. Când muzica e așa de bună, ce rost are să ne îndopăm cu prăjituri, vin și caltaboș?

Bilete încă mai sunt (dar destul de puține), costă 30 de lei și pentru a intra în posesia lor trebuie să luați legătura cu reprezentanții noștri de PR: Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (pentru biletele pe care le achiziționați de la J’ai Bistrot), Matyas Mar și Daniel Scurtu.

Mai multe detalii referitoare la petrecerea de sâmbătă noapte puteți găsi pe eventul de pe Facebook.

Serie petrecerilor fabuloase de sfârșit de an nu se încheie cu una, cu două. Nu aveai planuri pentru Revelion? You guys are all sorted!

Vid și Macarie, doi dintre cei mai talentați artiști care ne-au trecut pragul anul acesta încheie în cel mai spectaculos mod sezonul ”competițional” format din party-uri back-to-back, săptămână de săptămână.

La cumpăna dintre ani, rezidentul nostru și, totodată, unul dintre DJii și producătorii locali cu potențial fantastic, Macarie, va face pereche cu Vid, un nume important al scenei electronice underground românești și un veritabil ambasador al sound-ului nostru pe întreg mapamondul.

Ne amintim cu drag de cuvintele frumoase pe care artistul le-a avut despre publicul mureșean ori de câte ori ne-a trecut pragul, indiferent că a fost vorba de AVi sau de Uzina Foto, ”Ca de fiecare dată, sunt nerăbdător să mă întorc în Târgu-Mureș, publicul de la AVi mereu m-a impresionat și mi-a oferit acea energie pozitivă pe care mi-aș dori să o primesc la fiecare eveniment din țară și nu numai”, iar acum a venit rândul să încheiem capitolul 2017 en fanfare și să-l începem pe cel intitulat 2018 așa cum ne stă cel mai bine, dansând la AVi.

Ați ascultat cele mai recente piese ale lui Macarie? Sunt pe Youtube și reprezintă o bucurie pentru urechi. Nu ne credeți? Convingeți-vă singuri:

Pentru detalii legate de înscrierile la petrecerea de Revelion, sunteți invitați să luați legătura cu Daniel Scurtu, reprezentantul nostru de PR, pe Facebook sau la telefon: ‭+40 (752) 076 577.

Pachetul include acces la petrecere și open bar, iar înscrierile costă 140 de lei de persoană. Vom reveni cu detalii 🙂

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment