Kay Ross ph
 
 
 
Kay Ross ph

Nu-ți face alte planuri! Dansăm la AVi împreună la sfârșit de săptămână!

Am dansat foarte foarte foarte mult weekendul recent încheiat, dar chiar și în condițiile astea nu ne-am stăpânit pofta de bună dispoziție pe ritmuri de techno, house și minimal. E mult mai plăcut să ne ferim de gerul de afară și de nămeți în clubul nostru cald și intim, ce se cutremură fără încetare de la muzica bună ce sparge toate boxele.

Profităm de entuziasmul vostru și vă răsplătim cu nopți memorabile în cel mai tare club al Târgu-Mureșului.

Ca de obicei, începem distracția de joi seară, când Cojoc ne va delecta cu un set live, pregătit special nouă cu ocazia AVi on Air!

https://soundcloud.com/arikirecords/cojoc-caloianu

Live Stream-ul va începe în jurul orei 20:00, iar setul va putea fi ascultat ori de câte ori veți simți nevoia. Accesul comunității Avimag la eveniment este gratuit. Pregătiți-vă, deci, pentru o seară în care muzica techno ne va cuceri urechile, în compania lui Cojoc.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și în eventul de Facebook, aici.

Vineri petrecem împreună cu Dirt Fun, în cadrul celei mai spectaculoase ediții a party-urilor Szcéna găzduite de AVi! Dr Panda și Brody îi vor servi drept parteneri de pupitru lui Dirt Fun, care astfel își marchează revenirea în clubul nostru după o lungă perioadă de pauză.

Cei trei artiști promit un show total piperat cu house și techno ce va dura întreaga noapte, începând cu ora 23:00, dansul urmând a fi litera de lege, ca de fiecare dată.

Ne așteptăm la un nou event sold out în compania lui Dirt Fun, Brody și Dr. Panda și vă invităm și pe voi în număr cât mai mare ca să plutim toată noaptea împreună pe ritmurile muzicii. Biletele vor costa 10 lei până la miezul nopții, respectiv 15 lei după. Se mai achiziționează și minimum un token, în valoare de 14 lei, odată cu biletul de access la party.

Mai multe detalii vă sunt oferite în eventul de Facebook, aici.

Sâmbătă continuă weekend-ul nostru spectaculos, cu trei invitați extrem de dragi nouă! Resa, Cerghi și Scopter vor pune stăpânire pe AVi, ca-n vremurile bune, începând cu ora 23:00.

Buni prieteni și în viața de zi cu zi, aceștia cunosc foarte bine pretențiile publicului din AVi și vor ține cont de asta pentru a ne oferi tuturor o noapte pe care nu o vom uita prea curând. Un trio artistic excelent, care ne va ține pe ringul de dans ore întregi fără întrerupere.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/thelabro/cojoc-de-ras

Rate this post

Leave a comment