Nu ne oprim din dans! Live Stream și Oscilații cu Verzila și Mofescu

Gata, a venit vara, în sfârșit! Calendarul stă să îmbrățișeze prima zi de iunie, iar noi ne pregătim de petrecerile care vor marca acest eveniment lăsat atât de mult așteptat!

Începem joi, cu ediția cu numărul 79 a Live Stream-urilor marca Avimag, de data aceasta cu Verzila și Mofescu, de la Oscilații, musafirii noștri pentru acest final spectaculos de săptămână.

Avimⓐg LiveStream w/ Verzila b2b Mofescu va începe în jurul orei 21:00 și, cel mai probabil, se va lăsa cu un after de pomină în clubul nostru.

Cine nu a auzit de Verzila probabil nu folosește internetul, pentru că e una dintre cele mai de încredere sursă de muzică bună și nouă pe Youtube, canalul său fiind unul dintre cele mai populare, la acest capitol, din întreaga Românie.

Detalii legate de cel de-al 79-lea Live Stream Avimag vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aiciCa de fiecare dată, joi nu organizăm o petrecere, ci mai degrabă un gathering în care vă oferim posibilitatea de a asculta techno de calitate live, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, la AVi sau acasă, în fața monitoarelor. Accesul membrilor comunității Avimag în club va fi gratuit!

Nu uitați să ne urmăriți activitatea pe Youtube, respectiv pe Soundcloud, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul AVi.

Vineri noapte ne întoarcem la AVi pentru o nouă petrecere cu musafiri ”Oscilanți”, întrucât Gabrian li se alătură protagoniștilor Live Stream-ului.

Va fi o noapte piperată cu techno de cea mai bună calitate, cu foarte mult dans și cu zâmbete cu duiumul!

Nu e prima dată când suntem vizitați de crew-ul Oscilații și tocmai din acest motiv avem garanția unei nopți memorabile. Să vină weekend-ul, deci!

Prețul unui bilet va fi de 40 de lei, din care 15 lei reprezintă un token pentru consumația la bar.

Detalii legate de evenimentul de vineri noapte găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Sâmbătă noapte dansăm în ritm de psy, cu Thal, în cadrul petrecerii ce va marca încheierea sezonului de event-uri marca solar Seeds in Transylvania în AVi.

1 iunie, Ziua Copilului, va fi, deci, aniversată cu ritmuri nebune în clubul nostru! PSYClosing-ul cu Thal în prim plan va include un set de opt ore al artistului, pe care nu ar trebui sș-l ratați dacă iubiți acest gen de muzică!

Eventul de Facebook e aici, vă invităm să vă arătați disponibilitatea. Biletele vor costa 15 lei până la miezul nopții, plus alți 15 pentru tokenul necesar consumației, respectiv 25 de lei, plus clasicul token de 15 lei, după ora 0:00.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/viennoiserie/viennoiserie-podcast-013-i-verzila

Rate this post

Leave a comment