Nu ne mai săturăm de muzică! Back to back parties @ AVi!

Gata, am intrat de-a binelea în pâine și am dat startul sezonului petrecerilor la AVi cum nu se putea mai bine, dirijați de iON, Incolor și Oana. S-a lăsat cu distracție și cu o atmosferă de zile mari sau, mai bine zis, de nopți mari!

Primul pas spre un 2018 epic a fost făcut, iar acum intrăm în normalitate, cu party-uri și sesiuni de techno live pentru fanii muzicii electromice underground.

https://soundcloud.com/cerghi/cerghi-meandrele

Începem balul încă de joi seară, de la ora 20:00, cu Cerghi, de la 180, care va fi protagonistul Live Stream-ului Avimag.

Ne îndoim că există cineva în orașul nostru – cu o experiență cel puțin aproximativă în ceea ce privește prezența la petrecerile de techno organziate pe plan local – care să nu-l știe pe Cerghi, așa că ne vom bucura împreună la AVi de o seară lejeră, între prieteni, cu muzică bună și băutură din belșug.

Subliniem că setul va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Dacă Cerghi lansează petrecerile de săptămâna asta, de continuat o continuă vineri noapte Resa, rezidentul nostru, alături de Nemeș, buni prieteni cu Cerghi, ca să nu schimbăm prea tare filmul. Începând cu ora 23:00 prezența voastră e obligatorie la AVi!

O noapte întreagă cu muzică electronică bună, atent selectată pentru un public pretențios, cum e cel din AVi.

Cam acestea sunt ingredientele unui nou început spectaculos de weekend în cel mai important club al Târgu-Mureșului.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv la intrarea în club, în noaptea de vineri, prețul acestora fiind de 15 lei până la ora 1:00, respectiv 20 de lei după această oră.

Mai multe detalii vă sunt oferite în eventul de pe Facebook.

Credeați că ne oprim aici? Nici vorbă.

Sâmbătă noapte continuă seria petrecerilor Szcéna și nu cu oricine, ci cu cei de la Dual Shaman! Ce bucurie!

De mult timp îi așteptam pe băieți înapoi la AVi și iată că noaptea de sâmbătă spre duminică va fi marcată de revenirea unuia dintre cele mai succes perechi de DJ/produceri din oraș.

Băieții îi vor avea alături pe Bródy & Dr.Panda, care vor completa meniul muzical. Ne e poftă de muzică deja și abia așteptăm sfârșitul de săptămâmă!

Biletele costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după această oră, iar detaliile vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/dual-shaman/no-balance-pres-dual-shaman-live-sirup-zagreb-23102015?in=dual-shaman/sets/rec

Rate this post

Leave a comment