Not too shabby! Addo, Mera și Bread & Butter pun muzică de pe vinyl sâmbătă la Obo!

Addo, Mera și Bread & Butter vor pune muzică exclusiv de pe vinyl, la Obo, în Brașov, sâmbătă noapte. Dacă aveți drum înspre Tâmpa, vă recomandăm să nu ratați petrecerea, mai ales că Addo și Mera ne-au demonstrat în weekendul trecut ce pereche excelentă fac, cu ocazia celei de-a patra Conspirații muzicale a lui Addo.

Rezidentul nostru e oricum un obișnuit al party-urilor în care cuvântul cheie este vinylul, astfel că sâmbătă la Obo veți găsi prilejul perfect ca să dansați toată noaptea pe muzică bună, cum numai Addo știe să ofere publicului.

Bread & Butter, bunul nostru prieten și reprezentant exponențial al celor de la ABC, din Arad, se alătură lui Mera și Addo pentru a pune umărul la un Vinyl Night memorabil.

Detalii vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici, iar cert e că distracția va fi la ea acasă sâmbătă noapte, la Obo, ținând cont de fabuloșii DJ care vor servi muzică.

Cine rămâne la Târgu-Mureș în weekend trebuie să știe că va avea parte de un sfârșit de săptămână încărcat cu muzică, dans și zâmbete la AVi. Începem chiar din seara asta, de la ora 20:00, cu Live Stream-ul avându-l în prim plan pe Cojoc, set ce va putea fi ascultat ori de câte ori veți simți nevoia. Accesul comunității Avimag la eveniment este gratuit.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și în eventul de Facebook, aici.

Vineri dansăm la Szcéna party, cu Dirt Fun, Dr. Panda și Brody, fiind convinși că vom intra cum se cuvine în ritmul noului an prin intermediul muzicii pregătite fanilor prezenți la AVi de către cei trei artiști! Biletele vor costa 10 lei până la miezul nopții, respectiv 15 lei după. Se mai achiziționează și minimum un token, în valoare de 14 lei, odată cu biletul de access la party.

Mai multe detalii vă sunt oferite în eventul de Facebook, aici.

În timp ce Addo, Mera și Bread & Butter îi vor dansa pe brașoveni la Obo, noi o vom face la AVi, pe muzica lui Cerghi, Scopter și Resa, un trio artistic infernal, prieteni buni și-n viața de zi cu zi, deci cu destulă chimie în spatele pupitrului. Sounds like loads of fun!

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Pretul biletului de acces este de 50 de lei din care 30 de lei reprezintă consumația la bar. Se achită biletul în avans în valoare de 20 de lei, urmând ca în seara evenimentului să achitați diferența de 30 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie (două token-uri n.red.). În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentuloui, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 55 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Bilete în avans pot fi achiziționate aici și vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Leave a comment