Nopți albe împreună cu artiști de suflet! AVi poartă straie de sărbătoare-n weekend!

Weekend-ul prelungit, care marchează startul calendaristic al iernii, trebuie marcat cum se cuvine. Astfel, în chiar noaptea care ne va purta spre 1 Decembrie, vom dansa împreună la AVi, cu ocazia petrecerii 45UP, ce va avea debuta începând cu ora 23:00!
Bendegruz, Blaise, Turck, Cross, Promi și GJetson vor alcătui lineup-ul spectaculos al uneia dintre petrecerile de referință organizate în cel mai important club din Târgu-Mureș!
Prețul unui bilet este de 26 de lei, care include și un token destinar consumului la bar. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea sunt disponibile la garderoba, adică de unde se achiziționează și brățările de acces la party.
Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.  Cert e că vineri noapte ne vom distra fără oprire și vom face astfel încălzirea pentru Centenarul cu Paul K și Macarie, party-ul de pomină anunțat pentru noaptea de sâmbătă spre duminică!
Cei doi sunt gata să ne facă weekend-ul spectaculos, iar de noi ține să le onorăm entuziasmul cu prezența și talentul cu dansul.
Va fi cu siguranță un maraton dansant, iar dimineața se anunță b2b cu cei doi artiști în spatele deck-ului.
Prețul unui bilet la Centenarul cu Paul K și Macarie este de 26 de lei. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU. 
Biletele la eveniment vor putea fi achiziționate online, de pe livetickets.ro, aici.
În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara de vineri, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri incluse pentru consumația la bar.
►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/gjetsonmusic/gjetson-astro

Rate this post

Leave a comment