Noaptea b2b-urilor la Foto! Sonohat&Macarie vs Addo&Volk pentru majoratul LDT!

Ne mai despart câteva zile până la ”ediția de majorat” a Laboratorului de Techno. Lineup-ul va fi de pomină, cu Macarie, Addo, Sonohat și Volk alături de Arapu în prim plan. Absolut demențiale sunt premisele și suntem convinși că ne așteaptă un party impresionant.

Arapu este o cunoștință mai veche de-a noastră și unul dintre artiștii români de techno renumiți pe plan internațional, evoluția sa de la an la an fiind impresionantă. Cu siguranță va face show la Foto pe 26 octombrie, la fel cum a făcut-o și toamna trecută.

Prezent la AVi în luna martie, tot alături de Macarie – partenerul său preferat de seturi memorabile – Sonohat e unul dintre artiștii noului val, impresionant atunci când se află în spatele mixerului.

Un DJ care pune accent și pe producția muzicală, tânărul a colaborat cu Macarie atunci când și-a lansat primul produs discografic, Whispers, sub egida labelului Cedesciu Wax.

Dealtfel, cele trei piese de pe album, Whispers, Hoe Lee Choir și Galop După 5 s-au bucurat de o susținere puternică din partea altor artiști, semn că Sonohat știe să facă treabă bună!

Macarie nu mai are nevoie de nicio prezentare, asemeni lui Addo, cei doi fiind unii dintre DJii noștri cu care ne mândrim și pe bună dreptate.

Cele mai reușite party-uri organizate vreodată de noi i-au avut cel puțin pe unul dintre ei în spatele pupitrului, reprezentând un fel de garanție a calității. Amândoi iubesc atmosfera creată la Foto și sunt nerăbdători să își pună în valoare experiența tocmai pentru o noapte albă în cel mai pur stil LDT!

Va fi noaptea b2b-urilor la Foto, întrucât Sonohat și Macarie vor face pereche asemeni lui Addo și Volk, spre delectarea publicului ce va fi prezent în număr mare la fosta uzină din cartierul Unirii.

Volk e originar din Moscova și stabilit la Timișoara, fiind unul dintre artiștii Avimag în al căror potențial credem cu tărie.

Focusat pe producție, tânărul crează bijuterii muzicale de la bun început. Motiv în plus să așteptăm cu înfrigurare setul său pregătit special pentru Laboratorul de Techno.

Tânărul va pune muzică b2b cu Addo, ceea ce se traduce prin prezența obligatorie în spațiul special amenajat în fosta uzină Foto. Nu are nimeni voie să rateze o astfel de noapte fabuloasă! Dealtfel, vă atragem atenția încă de pe-acum să vă achiziționați biletele în avans, spațiul alocat petrecerii fiind limitat în concordanță cu normale de siguranță ISU.

Ca de obicei, regăsiți foarte multe informații legate de Laboratorul de Techno cu numărul 18 pe event-ul de Facebook, aici.

Biletele în avans au fost deja puse la dispoziția voastră pe livetickets.ro, aici.  Până duminică inclusiv, prețul unui bilet va fi de 30 de lei, urmând ca din 14 octombrie prețul unuia să fie de 40 de lei. În ziua de 26 octombrie, biletele vor costa 50 de lei, în limita stocului disponibil.

Rate this post

Leave a comment