Nina Kraviz ne-a pregătit un TRIP pe cinste pentru anul care vine

трип este numele label-ului Ninei Kraviz, sub tutela căruia aceasta lansează atât produsele ei discografice, cât și ale unor newcomeri.

Lansat în 2014, la Berlin, labelul e responsabil cu producții care mai de care mai apreciate de publicul larg, aparținând unor artiști precum Ryan Elliott, Stefan Goldmann, FJAAK, Etapp Kyle, Shinedoe, Camea, Dustin Zahn, Stefan Goldmann, Dominik Eulberg, Josh Wink, Honey Soundsystem, Radio Slave, Charlotte de Witte, Eric Cloutier, Tale Of Us, Stefan Goldmann, Joel Mull, Camea, Shinedoe, Scuba, Marco Resmann, Alan Fitzpatrick și mulți, mulți alții. Băieții și-au făcut un obicei din a promova tinere talente în paralel cu artiști consacrați, iar în rândurile ce urmează veți vedea că nu fac notă discordantă nici de data aceasta.

трип înseamnă ”trip” sau, mai corect spus, ”călătorie”, ca să nu se înțeleagă altceva. Iar începutul anului viitor va marca momentul apariției pe piață a noului produs discografic intitulat Happy New Year! We Wish You Happiness!, care continuă seria inițiată în luna iulie a acestui an cu Don’t Mess With Cupid.

Carlota și Vladimir Dubyshkin (care va lansa un EP numit Cheerful Pessimist cândva luna aceasta tot sub tutela celor de la трип) reprezintă numele noi promovate de label, în timp ce Nina Kraviz contribuie la tracklist cu o piesă în colaborare cu Dan Snazelle

Cei de la трип afirmă că albumul VA este o “sărbătoare fantastică a tot ce înseamnă nou” și reprezintă “o nouă perspectivă vizuală labelului”, motiv pentru care data lansării a fost aleasă 14 ianuarie 2019, adică începutul noului an.

Tracklist-ul Happy New Year! We Wish You Happiness! e spectaculos și include chiar și două piese ale lui Buttechno, iată mai jos lista completă.

A1 Buttechno – Rostokino Acid
A2 Nina Kraviz vs Snazzy – U Ludei Est Pravo!
B1 PTU – Mstera
B2 Carlota – Your Destination
C1 Carlota – Moise Psychosis
C2 Vladimir Dubyshkin – Soviet Film
D1 Buttechno – Dubstepping Progression Fast
D2 The Mover – Track 1

Snippet-urile track-urilor din Happy New Year! We Wish You Happiness! sunt disponibile pe pagina oficială de Soundcloud a celor de la трип, audiție plăcută!

Suntem curioși dacă vă va prinde sound-ul ușor acidy al compilației.

https://soundcloud.com/triprecordings/a2-u-ludei-est-pravo?in=triprecordings/sets/trip-023-happy-new-year-we-wish-you-happiness

Rate this post

Leave a comment