Niciunde nu dansezi mai bine! Hai la party în weekend la AVi!

Tulbure și Addo trag împreună semnalul pentru un februarie nemaipomenit la AVi! Se anunță o lună plină cu petreceri ce își vor pune amprenta asupra inimilor noastre, cu o sumedenie de artiști excelenți – fie în premieră la AVi, fie invitați din nou, ca urmare a dorințelor voastre – și muzică electronică așa cum ne place nouă.

Tulbure a fost, este și va fi unul dintre acei DJ/producători care va avea mereu porțile deschise în clubul nostru sau la Uzina Foto, întrucât știe să ne pună în mișcare ca nimeni altul.

Având în vedere că va face pereche cu Addo, rezidentul nostru veteran și cu care Matei a făcut pereche de multe ori în spatele pupitrului, știm de pe-acum că vineri noapte vom avea parte de un veritabil maraton dansant.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor apărea. Păstrăm legătura și vineri ne vedem la AVi, da?

https://soundcloud.com/4pe4/banana-spliff-sessions-tulbure

O altă veste excelentă cu care ne începem săptămâna e aceea că vom avea parte din noi de Oscilații la AVi! Sâmbătă, începând cu ora 23:00, vom dansa pe ritmurile lui Pavlov, Mistor și Jasper Alex în cel mai important club din Târgu-Mureș, având garanții solide că va fi un spectacol muzical-electronic total.

Cei “trei crai de la Răsărit”, care ne vor face sfârșitul de săptămână net mai agreabil prin intermediul muzicii pe care ne-au pregătit-o, sunt cunoștințe mai vechi de-ale noastre, fie că ne-au încântat la Gazette sau în cadrul podcast-urilor Apotek, iar sâmbăta asta promit un show de neuitat în clubul de pe strada Poștei!

Ne vom bucura împreună de prezența celor trei artiști ai mixerului la AVi, speranța noastră fiind că aceste petreceri marca Oscilații vor deveni un obicei plăcut. ”Ne place să dansăm pe Oscilații muzicale”, vorba unui clasic în viață.

Mai multe detalii vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/mistor/mistor-for-ultrawizardswordnet

Începem, deci, luna februarie a lui 2019 cum nu se putea mai bine, conștienți fiind că noi o vom face memorabilă. Prin numărul de kilometri dansați, minutele pline de uluiala sinceră la drop-urile DJilor aflați în spatele pupitrului din AVi și, desigur, cu atmosfera fabuloasă creată la AVi în fiecare weekend.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment