Ni s-a pus pata pe Mera! Vineri dansăm pe ritmurile lui :)

Mihai Pol, Vygo, Aleka, sunt doar câteva nume importante de artiști de la poalele Tâmpei care au lăsat o impresie foarte bună la toate evenimentele la care au luat parte în Târgu-Mureș. În aceste condiții, e normal să avem așteptări ridicate odată cu sosirea în premieră în clubul nostru a lui Mera, originar din, ați ghicit, Brașov.

Ne-am propus să vă facem cunoștință cu brașoveanul care ne va face weekend-ul mai frumos, alături de gabriL, în noaptea de vineri spre sâmbătă, începând cu ora 23:00.

https://soundcloud.com/mera_c/tulbure-b2b-mera-musiknacht-2-2017

Mera, reprezentantul record label-ului UNUM, a câștigat simpatia multora dintre ascultătorii de muzică electronică, ajungând printre cei mai apreciați DJ din Brașov. Stilul său este unul foarte complex, nu se limitează doar la un subgen de muzica electronică, fiind un mare iubitor de vinyluri.

De-a lungul timpului a împărțit pupitrul cu artiști renumiți, dintre care îi amintim pe Prâslea, Cristi Cons, Vlad Caia, Piticu, Cap, Tulbure, Crihan, Ada Kaleh, Vygo, Aleka, Mihai Pol și, nu în ultimul rând, cu Dexter (colegul său de pupitru în cele mai multe momente deosebite).

https://soundcloud.com/mera_c/mera-warehouse-w-tulbure-dexter-22042016

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de pe Facebook, aici.

Prețul biletelor va fi de 20 de lei până la ora 1:00m, respectiv 25 de lei după acea oră. Brățările pot fi achiziționate exclusiv la intrarea în clubul AVi.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment