I-ai văzut la Neversea sau UNTOLD, iar acum îi vezi live la ei acasă DJ-i care fac petreceri online

I-ai văzut la Neversea sau UNTOLD, iar acum îi vezi de acasă, la ei acasă. Asta până ne facem bine și ne putem bucura din nou live de festivalurile preferate. Până atunci, artiștii și DJ-ii fie fac live streaming-uri de acasă sau din cluburile închise, fie postează pe paginile lor show-urile de excepție cu care ne-au încântat verile trecute.
Un astfel de exemplu este extravagantul DJ Timmy Trumpet. În 2019 a făcut un adevărat spectacol la UNTOLD și pregătește unul și pentru Neversea. Până atunci, se distrează de acasă, din Sydney, și ne ține și nouă moralul sus. Sound-ul progressive house dinamic și, bineînțeles, trompeta – instrumentul preferat, care l-a consacrat pe DJ-ul australian – au răsunat live pe pagina lui de youtube. Dacă ai ratat live-ul, îl poți revedea aici:

Uniți, de la distanță, ne ține și DJ-ul și producătorul african Black Coffee, alături de care am prins răsăritul vara trecută la Neversea. Pe lângă un set unic oferit în această perioadă de acasă, Black Coffee ne oferă și posibilitatea să fim solidari și să ne ajutăm semenii. Cu fiecare transmisie live, DJ-ul face câte o strângere de fonduri în cadrul inițiativei Solidarity FUND of South Africa.
La prima ediție live de acasă, intitulată Home Brewed 001, Black Coffee a strâns, cu ajutorul fanilor din toată lumea, 5.237 de dolari. Aceștia vor fi folosiți într-o campanie de prevenție împotriva coronavirusului, precum și pentru a identifica și a-i ajuta pe pacienții infectat cu COVID-19.

https://www.facebook.com/realblackcoffee/videos/689552511789238/

Al doilea episod din seria Home Brewed by Black Coffee va fi on air sâmbătă, aici. Donațiile au început deja aici, iar de data aceasta sunt direcționate către organizația CoronaCareSA din Africa de Sud.

Markus Schulz, DJ-ul American care a declarat că ,,UNTOLD este o comoară națională” i-a făcut o surpriză unică soției sale, românca Adina Butar. De ziua ei de naștere, a dat o petrecere online, în care a , de acasă, melodiile ei preferate. The quarantine birthday party set poate fi vizionat aici:

https://www.facebook.com/markusschulz/videos/3178787495678779/

Nostalgic după unul dintre festivalurile lui preferate, Afrojack a deschis cutia cu amintiri și a dat share, pe pagina sa de Facebook, la show-ul incendiar pe care l-a făcut în 2018 la UNTOLD. Dacă n-ai fost pe fază, poți vedea retransmisia aici:

 

https://www.facebook.com/djafrojack/videos/520702568597927/

Rate this post

Leave a comment