Ne vedem diseară la Uzină? Tot ce trebuie să știi înainte de LDT8!

Diseară am programat primul event Laboratorul de Techno al acestui an și acesta, al optulea, se anunță a fi în nota spectaculoasă a celorlalte de până acum.

Cu un lineup senzațional, avându-i la deck pe Ada Kaleh, Bread&Butter, Addo și Scopter, LDT8 adună, cu mic, cu mare, toți fanii muzicii electronice underground din Mureș și din apropiere.

★ Ada Kaleh ➔ https://soundcloud.com/adakalehromania

★ Bread & Butter (ABC) ➔ https://soundcloud.com/breadtothebutter

★ Addo ➔ https://soundcloud.com/addo

★ Scopter ➔ https://soundcloud.com/sc8pter

O sărbătoare a muzicii, găzduită de fosta Uzină Foto din cartierul Unirii, un spațiu care amintește de faimoasele rave-uri berlineze din anii ’90, rave-uri care au hrănit de-a lungul timpului pofta de distracție a tinerilor, dar și inspirația artiștilor newcomers, care au știut, astfel, mereu să le ofere petrecăreților ceea ce căutau ei de fapt. pe plan muzical.

O simbioză perfectă între artist și public, pe care am transferat-o pe meleaguri mioritice și de care ne bucurăm din plin la fiecare ocazie.

Atmosfera va fi incredibilă, sute de oameni uniți de același sentiment de iubire față de muzica bună, prieteni, amici și dans, mult mult dans, acompaniați de un spectacol vizual de excepție, marcă înregistrată Japian.

Party-ul nu e tot, însă! V-am pregătit și o surpriză delicioasă, preîntâmpinând astfel foamea ce poate apărea după câteva ore de dans neîntrerupt. Băieții de la Rockin’Burgers vor fi in curtea Uzinei și vor servi întreaga noapte, la prețuri bune, burgeri și multe alte bunătățuri.

Biletele se găsesc la fața locului, prețul fiind de 40 de lei. Plățile la bar se fac pe bază de token-uri, în valoare de 14 lei fiecare, așa cum v-ați obișnuit deja la AVi.

Atenție, însă, mâncarea de la food truck-ul  Rockin’Burgers va fi achitată cu cash.

Abia așteptăm să ne vedem cu toții diseară! Party mood is now officially ON!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Eveniment susținut de COCA-COLA!

Rate this post

Leave a comment