Ne revedem în 2018, dragă Uzină! Petrecerile se mută la AVi!

Ce petrecere am încins în weekend la Uzină! Ce muzică au pus băieții! Ce soare cald ne-a mângâiat fețele zâmbitoare dimineața, în drum spre casă!

 

Laboratorul de Techno cu numărul șapte a încheiat sezonul petrecerilor estivale marca Avimag, iar feedback-ul vostru a fost mult peste cel anticipat de noi, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Nu doar pentru că demonstrăm că târgumureșenii știu să se distreze pe muzică bună, în ciuda faptului că oferta de night life a orașului e… să zicem limitată.

A fost o petrecere care am fi vrut să nu se mai termine, iar după ce Gescu și Barac ne-au bombardat cu muzică bună întreaga noapte, Addo și Macarie ne-au făcut dimineața mai frumoasă, cum numai ei știu.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1658351724196340/

Câteva sute de fani de toate vârstele ai techno-ului, cu musafiri din Brașov, Sibiu, Cluj, Bistrița, Alba-Iulia și alte orașe din apropiere, au creat o atmosfera fantastică pe parcursul celor aproape 15 ore de petrecere intensă. 

Fotografiile – pe care vă invităm să le parcurgeți nu doar acum, ci și în clipele de nostalgie după Foto – stau mărturie în acest sens.

Barac, Gescu, Macarie, iON, Addo și Scopter ne-au încântat cu muzica lor indiferent de ora la care s-au aflat în spatele pupitrului, spectacolul vizual pregătit de Japian a fost unul de excepție.

Dealtfel, febra musculară după maratonul de dans a reprezentat un ”semn de bună purtare” pentru toți cei prezenți vineri noapte la Uzină.

 

Ne întoarcem la AVi, în templul mureșean al muzicii electronice, iar luna septembrie se anunță deja a fi una fabuloasă!

Vă așteptăm pe 16 septembrie cu g76, Erik și Zefzeed, acesta din urmă aflat în premieră la Târgu-Mureș și invitat la cererea voastră, nu înainte ca în data de 15, Ugly Astronaut, acompaniat de Bródy & Dr.Panda, să zguduie din temelii clubul nostru cu ocazia unei noi ediții a Szcéna Party!

Vom reveni cu detalii în zilele următoare, iar până atunci vă invităm să retrăiți clipele minunate petrecute alături de cei dragi la LDT7.

Mulțumim pentru susținere, ați fost și sunteți extraordinari! 🙂

 

 

Rate this post

Leave a comment