Ne luăm rămas bun de la Foto cu Priku, Arapu, Tepe și Lowkodi în Laboratorul de Techno 12!

Despărțirea de Uzina Foto trebuie făcută cum se cuvine, avându-i alături pe cei mai buni DJ alături de care am petrecut în ultimul an calendaristic și, desigur, alături de voi, fără de care nu am fi reușit niciodată să facem din fosta hală un spațiu de petrecere lăudat de toți artiștii care i-au trecut pragul.

Diseară, începând cu ora 20:00, ne adunăm cu mic, cu mare, în cartierul Unirii, la fosta uzină Foto, unde Lowkodi, Tepe, Arapu și Priku ne vor dansa până la epuizare!

Arapu tocmai ce și-a lansat cel mai recent vinyl, Atipic lab 001, cu două piese care ne-au impresionat peste măsură, Blues și Slower. E clar că artistul e pus pe fapte mari, așa că ne pregătim cu emoție pentru reîntâlnirea cu muzica lui. Detalii și snippet-uri din cele două track-uri semnate Arapu în Atipic lab 001 găsiți aici, audiție plăcută!

Priku nu mai are nevoie de nicio prezentare, pur și simplu este unul dintre cei mai buni DJ și producători români de muzică electronică, iar succesul răsunător înregistrat pe toate scenele pe care s-a aflat stau mărturie în acest sens.

Am adunat de-a lungul anilor tone de zâmbete provocate de muzica lui, dar mereu e loc de mai mult când e vorba de Priku, nu ne săturăm prea ușor de el, deci diseară ne așteptăm la o nouă mostră a abilităților sale ieșite din comun.

Tepe și Lowkodi, rezidentul clubului AVi, completează meniul muzical pentru ceea ce va fi closing-ul Uzinei Foto din punctul de vedere al evenimentelor marca Avimag organizate pentru voi în respectiva locație.

Detalii despre LDT12 vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Biletele la ultimul Laborator de Techno din acest an costă 40 de lei dacă sunt achiziționate online, de pe livetickets.ro, până la ora 18:00, urmând să poată fi achiziționate și de la fața locului, cu 50 de lei, după deschiderea porților.

LDT12 înseamnă nu doar muzică bună, o atmosferă spectaculoasă și o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți, ci și startul pregătirilor pentru întoarcerea întregului crew Avimag la AVi, în cel mai important club din Târgu-Mureș!

Știm că vă este dor, nu sunteți singuri 🙂

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Eveniment realizat cu sprijinul Peroni Nastro Azzurro // LiveTickets // Out In Mures // Adonis Travel // Praetorian Guard // BBimage.ro // Kiss FM // Sonorizare Evenimente.

 

Rate this post

Leave a comment