Ne-am fi dorit să nu se mai termine! De ce ne place Mioritmic

Vă propunem un exercițiu de imaginație. Luăm cei mai buni DJ români de techno, completăm cu unele dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale industriei muzicale underground, toate adunate în fața câtorva mii de fani care dansează non stop și care nu mai încheie petrecerea nici după after-ul de după after.

1. Unde ne aflăm? România, desigur. Locul unde la 8.00 petrecerea abia începe.

2. Despre ce festival e vorba? Sunwaves? Nu, dar aproape. Ne referim la Mioritmic aici. Un fel de Sunwaves al toamnei și al Ardealului, cu mii de oameni la fața locului, în proporție covârșitoare fani ai genurilor de muzică promovate.

Desigur, la Cluj nu avem plaja sau frumusețea valurilor mării care să ne bucure privirea, dar nu e nevoie să enumerăm frumusețile locale, pentru că sunt destule. Frumuseți care fac din Mioritmic un festival ce oferă și posibilitatea unei călătorii turistice fascinante, nu doar una în care mintea zboară după cum se dictează de la pupitrul DJului.

Mioritmicul ne-a entuziasmat și ne-a oferit prilejul unei experiențe muzicale memorabile, semn că festivalul – pentru că e drept să-l numim astfel – crește de la an la an. Și, din fericire, atrage oameni din ce în ce mai frumoși și începe să aibă propria personalitate, element cheie pentru ca un asemenea event să își clădească un nume și continuitate.

 

Pe plan muzical cuvintele sunt de prisos și epitetele insuficiente. În cazul în care în weekendul recent încheiat nu ai țopăit ca iepurașul Duracell în timp ce Rhadoo, Petre Inspirescu, Nastia, Arapu, Barac sau Priku făceau corturile să vibreze… în cazul în care nu ți-ai îmbrățișat prietenii când Margaret Dygas transmitea vibrații pozitive până pe dealul Feleacului… în cazul în care nu te-ai uitat mirat la ceas când după șapte ore tINI încă nu se oprise din mixat și te gândeai că lipsește Bill Patrick din peisaj, ca să continue maratonul de la Sunwaves sau… în cazul în care duminică seara nu îți pregăteai povestea cu ”mă simt rău, cred că am gripă” pentru șeful tău… atunci te lăsăm să continui exercițiul de imaginație până la ediția viitoare. Pentru că nu te mai saturi să te gândești la Mioritmic.

after mio

Midi va găzdui After After Party-ul Mioritmic, vineri, de la orele 23.00, avându-i la pupitru pe Mihigh (foarte bun la after-ul de duminica trecută!), K!D Chriss, Lizz și Incolor. Dacă ți-ai păstrat brățara de la Mioritmic ai acces gratuit la petrecere, așadar fă bine și caută în cutia cu amintiri, pentru o nouă noapte memorabilă!

Mioritmic YouTube  playlist

 

 

Rate this post

Leave a comment