Napapijri, secretul italian din garderoba de iarnă

Se spune că fericirea vine din aprecierea lucrurilor mărunte. Spunem asta, parafrazând faimoasa expresie “it’s the little things”. Și una din sursele cele mai evidente pentru fericire este shopping-ul.

Tocmai din acest motiv am dat o raită prin ofertele speciale puse la dispoziția fetelor de către partenerii Avimag și am găsit o grămadă de oferte atractive pentru toate gusturile.

Ne vom focusa atenția asupra unuia dintre cele mai populare branduri la ora actuală, Napapijri.

Pentru cine nu știa încă, toate produsele din colecțiile brandului Napapijri sunt caracterizate prin materiale de super calitate și de ultimă generație, cu un design clasic și atemporal.

Să nu vă mire, deci, dacă geaca Skidoo, de exemplu, pe care o poartă vreun cunoscut pare nouă, deși e produsă cu 10-12 ani în urmă.

Pe Fashiondays.ro vă așteaptă o sumedenie de geci Napapijri (vezi prețul aici) ideale pentru zilele acestea cu temperaturi sub limita înghețului, cu siguranță vă vor prinde bine când veți lua o mică pauză de la dans, în timpul petrecerilor.

În traducere din finlandeză, Napapijri înseamnă Cerc Polar, astfel că designerii companiei se focusează pe produse de drumeție care pot fi purtate și în viața de zi cu zi, în activități uzuale.

Rucsacii, sacii de dormit, gecile Skidoo sau Rainforest… toate oferă confort și un plus de stil indiferent dacă sunt purtate în condiții de temperaturi extreme sau, dimpotrivă, primăvara sau toamna.

Puloverele Napapijri (vezi pretul aici) de damă ne-au impresionat, de asemenea, fiind garanția calității și… a căldurii pe timp de iarnă!

Prețurile trădează calitatea superioară a produselor, iar majoritatea beneficiază de prețuri promoționale, tipic acestei perioade de început de an.

Și dacă doriți să accesorizați tot cu faimosul brand italian de îmbrăcăminte casual, pe Answear.ro am găsit o căciulă  trendy (comanda aici) , la preț redus. Astfel, poate fi comandată acum la doar 159,90 de lei, față de prețul inițial de 209,90 de lei.

Tot pe Answear.ro am căutat accesorii Napapijri ce vă pot fi de folos la party-uri sau festivaluri și, normal, am putea spune, ne-am oprit la borsete. Unisex, comode, rezistente și arătoase, borsetele sunt acel accesoriu util care pot reprezenta un plus pentru orice outfit.

Napapijri e o companie recunoscută pentru calitatea produselor sale, iar borseta (aici) de pe Answear, cu închidere cu fermoar și cu logo mare va atrage toate privirile oriunde te-ai afla, securizându-ți totodată bunurile.

Produsul beneficiază și de o reducere substanțială de preț, de la 189,90 de lei la 149,90, un chilipir de care vă recomandăm să profitați.

Călătoria noastră în universul Napapijri se încheie cu această pereche de cizme de damă (vezi pretul aici)  foarte rezistente și în pas cu moda, confecționate din piele naturală, izolate și căptușite.

Ferm convinși că nu veți simți nici măcar o secundă gerul de afară câtă vreme veți purta acest model de cizme Napapijri!

 Shopping plăcut!

Leave a comment