Muzică și voie bună în weekend la Foto! Iată programul complet!

Dacă weekend-ul vă prinde la Târgu-Mureș, noi vă prindem cu siguranță la Foto! V-am pregătit o serie de evenimente-surpriză pentru un sfârșit epic de săptămână, piperat cu muzică și voie bună, în curtea fostei uzine din cartierul Unirii.

Nemeș își va pune amprenta serios pe fondul sonor al serii de joi, pregătindu-ne un set ce va fi transmis live de la Foto, începând cu ora 20:00, chiar dacă deschidem porțile fostei uzine la ora 18:00. Fiind vară și vacanță (pentru mulți dintre voi n.red), dăm start mai repede distracției. Intrarea este gratuită membrilor grupului Avimag de pe Facebook, evenimentul având caracter privat.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Avem și teatru pentru voi mâine seară, la Foto. Spectacolul ”This is just a story”, cu o durată de 80 de minute, va fi pus în scenă atât mâine seară, cât și vineri seară, începând cu ora 19:30. “This is just a story” explorează dimensiunea fictivă a ceea ce este prezentat ca adevăr. De ce sunt bărbații diferiți de femei? Ce ne așteptăm de la roboți și oameni pentru societatea de mâine? De ce oaia arată atât de ciudată în faimoasa baladă a Mioriţei?

Actorul principal Julien Daillère îi invită pe spectatori să vină cu telefoanele mobile la spectacol:

“Veniți cu un telefon mobil care are o aplicație lanternă sau cu orice fel de lampă mică ca de exemplu cele folosite pentru bicicletă. O să am nevoie de Dumneavoastră pentru a face lumina la câteva momente. Dacă nu puteți, c’est bon, e ok, rendben, this is just a story. Rezolvăm! Julien”.

Biletele costă 20 de lei și sunt disponibile pe livetickets.ro. Menționăm că studenții vor beneficia de tarif redus la 10 lei cu codul “studentul10”.

Sâmbătă și duminică ne întindem hamacele la umbră, în curtea de la Foto, devenită o oază de umbră, verdeață și răcoare, deci fix ce trebuie în aceste zile caniculare. Tocmai pentru a profita mai bine de colțul verde din inima cartierului Unirii, am dezvoltat un un loc ideal pentru relaxare, joacă, distracție, cultură și, nu în ultimul rând, evenimente din ce în ce mai spectaculoase. Nu ne vom opri aici, urmând să adăugăm noi și noi activități destinate vouă, membrilor comunitații locale aflați în căutare de cultură sau distracție și relaxare.

Vă invităm, deci, în fiecare sâmbătă și duminică la Foto, pentru a vă petrece zilele de weekend în cel mai proaspăt spațiu de relaxare creat la Târgu-Mureș special pentru voi. Weekend-ul acesta ne adunăm în curtea fostei uzine începând cu ora 15:00 și până la ora 23:00.

Accesul va fi gratuit, iar în curând vom organiza astfel de sesiuni de relaxare în curtea Uzinei Foto și în sistem after-work, în fiecare seară de joi și vineri, de la ora 18:00. Cu alte cuvinte, cum scăpați de birou, vă postați într-un hamac, la umbră și răcoare, la Foto.

Mai multe informații regăsiți pe Facebook, aici.

E clară treaba! Urmează un nou sfârșit de săptămână minunat într-unul dintre cele mai pitorești locuri din Târgu-Mureș. Ne vedem la Foto!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1827582297273281/

 

Rate this post

Leave a comment