Muzica de chitară iubește muzica house. Vorbim despre Boyband – Class Act EP, desigur!

Ne mai desparte foarte puțin timp până când primul produs discografic Boyband va fi lansat oficial pe piață, Class Act fiind cel de-al doilea disc produs sub tutela Avimag. Un disc de care suntem mândri tocmai datorită complexității genurilor care se intersectează și întrepătrund de la un capăt al altuia.

https://soundcloud.com/avimag/b2-boyband-reckless-don?in=avimag/sets/class-act-avi-002

Cele trei track-uri care alcătuiesc vinyl-ul AVi002 sunt Firematches (A1), Reckless Don și Troubled Hats (B1) se remarcă prin mixul dintre bass și chitară, ”două cântece diferite, lovindu-se, amestecându-se”, parafrazându-l pe marele Nichita Stănescu.

Vă propunem o scurtă și cuprinzătoare audiție a snippet-urilor celor trei track-uri ale EP-ului de la Boyband, pentru că Macarie și Andrei Petru reușesc să ne ducă departe prin intermediul muzicii lor și nouă ne place asta de minune! Suntem curioși, dealtfel, ce impresie vă lasă cele trei piese. Discul e disponibil în presale pe principalele platforme dedicate vinyl-urilor, incluzând aici deejay.de.

https://soundcloud.com/avimag/a1-boyband-firematches?in=avimag/sets/class-act-avi-002

Designul discului și al mapelor de protecție le aparține celor de la MiLo, una dintre cele mai bune echipe de designeri grafici din Târgu-Mureș, responsabili, dealtfel, pentru designul EP-ului AVi001, precum și a afișelor dedicate event-urilor marca Avimag.

Cu Macarie ne vom revedea săptămâna viitoare la cea de-a 18-a ediție a Laboratorului de Techno, artistul nostru urmând să pună muzică b2b cu Sonohat, fiind acompaniați de Arapu, Addo și Volk, aceștia din urmă tot b2b, ca să fie treaba treabă!

Biletele în avans au fost deja puse la dispoziția voastră pe livetickets.ro, aici.  Prețul unui bilet e de 40 de lei, urmând ca în ziua de 26 octombrie, la poartă, acestea să coste 50 de lei, în limita stocului disponibil.

Ca de obicei, regăsiți foarte multe informații legate de Laboratorul de Techno cu numărul 18 pe event-ul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/avimag/b1-boyband-troubled-hats?in=avimag/sets/class-act-avi-002

 

Rate this post

Leave a comment