Muzica bună se aude la Foto! Vă mulțumim pentru un nou LDT memorabil!

Sute de fani ai muzicii techno dansând încontinuu până dimineața, seturi absolut fenomenale din partea unor DJ excelenți, atmosfera fantastică și emulația creată în jurul scenei… pentru toate acestea și nu numai, vă mulțumim!

Laboratorul de Techno cu numărul 18 a însemnat mai mult decât un party. Arapu și-a consolidat poziția de top în clasamentul nostru muzical, piesele sale impresionând întraga asistență. Macarie și Sonohat, Addo și Volk… Dumnezeule, ce piese ne-au servit, parcă veneau de pe altă planetă, dintr-o altă galaxie. Absolut incredibil!

Ne-a bucurat feedback-ul primit din partea voastră cu privire la spațiul de la Foto în care s-a desfășurat ediția de majorat a Laboratorului de Techno, dealtfel acesta urmând să fie spațiul alocat pentru viitoarele petreceri marca Avimag găzduite de fosta uzină din cartierul Unirii.

Spațiul mai compact în care s-a desfășurat party-ul, sunetul transmis mult mai bine către public și căldura au fost elemente cheie sâmbătă noapte pentru o petrecere, spunem noi, mai mult decât reușită.

O demonstrează și fotografiile, uploadate deja în comunitatea Avimag, și pe care vă invităm să le apreciați, asemeni Laboratorului de Techno cu ediția numărul 18.

Evident, nu ne vom opri aici. Luna viitoare ne vom revedea – cu siguranță – în același loc plin de farmec și voie bună, în care iubirea pentru muzica techno primează. 

Următorul Laborator de Techno va avea loc pe 29 noiembrie în locația cu care deja v-ați obișnuit și care v-a cucerit.

Și pentru că ne place la nebunie să vă surprindem plăcut, biletele în avans pentru LDT19 au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro, aici, la prețul de 20 de lei!

Cu alte cuvinte, chiar dacă nu veți știi cu exactitate unde vă va găsi luna viitoare, la Foto veți avea un loc asigurat în spațiul de dans!

În zilele următoare vom reveni cu detalii legate de lineup, plus alte surprize care vă așteaptă. Luna noiembrie a fost mereu o lună specială pentru Avimag și AVi, așadar țineți aproape, dragii noștri!

 

Rate this post

Leave a comment