Muzica bună se aude la AVi! Live Stream cu DNU, party cu Lowkodi, Nori și R107 și concert electronic cu Nopame. Nuff said!

Tocmai ce am petrecut un sfârșit de săptămână foarte incitant la AVi și deja ne zboară gândul spre următorul.

Și ne bucurăm nespus de faptul că joi ne începem aventura în universul muzicii electronice cu DNU, ajuns în premieră în clubul nostru, brașoveanul urmând să ne servească un set de techno live, special pentru membrii comunității Avimag.

Va fi cel de-al 73-lea Avimag Live Stream, urmând ca accesul publicului să fie permis după ora 20:00.

Membrii comunității Avimag au acces gratuit și ne așteptăm și de data aceasta la o serată lejeră cu techno în boxe, deși sunt șanse foarte mari ca la finele Live Stream-ului să se lase și cu un after, așa cum ne place nouă la AVi.

https://soundcloud.com/4pe4/strangers-in-the-night-dnu?fbclid=IwAR1QQm82Ezu4TrpszV6nTFivhjCZpQ9B9YVX0LSJCQEbdrAwZxMU1raw8g4

DNU este o cunoștință mai veche de-a noastră, care cu siguranță va impresiona în spatele pupitrului, sound-ul său groovy fiind în mod cert pe gustul nostru.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Vineri e timpul pentru reîntâlnirea cu Lowkodi, care va pune stăpânire pe pupitrul din AVi alături de Nori și R107, după o serie de petreceri susținute în afara orașului, amintind aici și de show-ul oferit la UNUM, în Brașov.

https://www.facebook.com/luca.f.george/videos/2581762521851497/

Astfel, de la ora 23:00, cu mic, cu mare, ne vom strânge cu toții pe ringul de dans pentru o noapte memorabilă în compania celor trei artiști dornici să ne danseze până la extenuare.

Dealtfel numai Lowkodi e garanția unei nopți petrecute dansând, prezența lui Nori și a lui R107 fiind cireașa de pe tort.

Detalii despre bilete vor fi puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici, în scurt timp.

Sâmbătă vom avea musafiri de seamă în club, căci pentru prima dată îi vom avea alături pe băieții de la Nopame, evenimentul făcând parte din seria Szcéna.

Dr.Panda ne va face încălzirea începând cu ora 23:00, urmând ca după aceea să intre în acțiune băieții de la Nopame, recunoscuți pentru fuziunile interesante între stiluri de muzică aparent în antiteză.

Dealtfel, Nopame este un proiect care s-a născut în iarna anului 2013 printr-un jam de percuții pe o bază de muzică electronică. Până azi Nopame a devenit o fuziune între muzica electronică cu ritmuri live tropicale cu influențe jazz, afro și funk live.

Până în prezent, Nopame a prestat pe scenele principale din România: Electric Castle, Airfield, Untold Festival, Waha și multe altele. Concertele Nopame se lasă tot timpul cu o energie pozitivă și continuă cu o petrecere pe aceeași măsură și suntem nerăbdători să ne distrăm alături de băieți sâmbătă noapte.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Biletele sunt disponibile pe livetickets.ro, aici,

Prețul biletului de acces este în valoare de 40 lei, din care 15 lei reprezintă un token pentru consumația la bar.
Online se achită biletul în avans, în valoare de 25 de lei, urmând ca în seara evenimentului să achitați diferența de 15 lei, reprezentând tokenul pentru consumația minimă obligatorie la bar.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate cu 50 de lei, preț care include și un token pentru consumația la bar.

Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment