Muzica bună se aude la AVi! Dan Andrei și Macarie încing weekendul!

După ce am dansat până la epuizare cu Prepeleac, Clovis, Los Bastoneros, Saboar, Brody și Dr. Panda în weekendul proaspăt încheiat, ne pregătim deja pentru următoarea ”etapă de campionat”, ca la fotbal.

De data asta vom avea parte de un derby veritabil pentru primele poziții ale clasamentului, întrucât Dan Andrei și Macarie se vor întrece în melodii care mai de care mai spectaculoase.

În ”tribune”, cu alte cuvinte, pe ringul de dans, noi le vom oferi ”jucătorilor” un spectacol pe cinste, dar fără torțe și fumigene, ci cu zâmbete până la urechi, dans și bucurie. Energie pozitivă dintr-o tabără, spre cealaltă.

Cam așa am putea preconiza cel mai bine petrecerea de vineri noapte din cel mai important club din Târgu-Mureș.

Concluzionând prefața derby-ului, vineri începând cu ora 23:00 și până sâmbătă dimineața, cei care iubesc muzica techno, cu toate derivatele ei, sunt așteptați în număr cât mai mare la AVi pentru un spectacol muzical de excepție, în cadrul Expoziției Muzicale cu Dan Andrei și Macarie.

Detalii vă sunt oferite și pe eventul de Facebook, aici, unde vă invităm să vă arătați disponibilitatea, ca să aveți acces rapid la ultimele noutăți.

Dan Andrei vine în premieră la AVi, după o lungă perioadă de așteptare.

Iată că răbdarea noastră a dat, în sfârșit, roade, astfel că ne vom delecta în acest sfârșit de săptămână cu muzica unuia dintre cei mai apreciați DJ și producători din România, un exponent al techno-ului combinat cu minimal și house.

Artistul va face pereche cu unul dintre cei mai apreciați DJ rezidenți ai clubului nostru, Macarie, despre care știm mereu că face spectacol atunci când ocupă pupitrul. Abia așteptăm să vedem ce surprize plăcute ne-a pregătit Alex odată întors în a doua lui casă, cum descrie chiar el clubul nostru.

Biletul de susținere a evenimentului include consumația la bar, fiindu-vă puse la dispozișție două variante din care să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine:

V1: 60 lei, din care 14 lei vor reprezenta consumația la bar (un token);
V2: 110 lei, din care 70 lei vor reprezenta consumația la bar (cinci tokenuri).

Accesul în club va fi permis până cel târziu la ora 3:30. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă pe parcursul întregii nopți.

Rate this post

Leave a comment