Muzica aia bună care te iubește de Valentine’s Day

Bun, am înțeles, o știe toată lumea, Valentine’s Day nu e o sărbătoare ”a noastră”, e un produs de import și o rețetă financiară excelentă pentru marile corporații. La fel cum e Halloween-ul, iepurașul de Paște, Moș Crăciun, zâna Măseluță și orice alt personaj fictiv asociat cu orice tip de cadouri și răsplăți.

Acum că am stabilit că nu suntem tocmai naivi sau în necunoștință de cauză, putem trece peste orice aspect tradiționalist și să ne bucurăm, pur și simplu, de muzica aia bună… care ne duce cu gândul iremediabil către persoana sau persoanele iubite. Poate că Sfântul Valentin nu există, dar cât timp există iubire pe planeta asta a noastră, el ar trebui să fie inventat și bine au făcut cei ce l-au inventat. Parcă muzica are alt sens atunci când iubim. Hai să facem din ziua asta una pozitivă și să ne facem pe noi și pe acei ei sau ele din viețile noastre fericiți prin intermediul muzicii electronice… de amor.

V-am pregătit o scurtă selecție de track-uri care pe noi ne fac să iubim mai intens decât de obicei, iar dacă aveți și alte propuneri, lăsați-le în comentarii și le vom asculta pe toate, cu inima deschisă.

Duke – So In Love With You (Gummihz Edit)

Pillow Talk – The Real Thing

Dubfound – You

Never Dull – You

Audiotheque – Floating

Kate Simko – Go On Then feat. Jem Cooke

JULLIAN GOMES FT BOBBY – Love Song 28

DJ Seinfeld – U

The White Lamp – It’s You (Ron Basejam remix)

Unknown Artist – #AA00FF – B

Kirik – Untitled 001

Bucurie – In suflet

Bucurie – Mon amour

Ar mai fi destule, știm, dar cum scriam mai sus, așteptăm propunerile voastre în comentarii, atât pe avimag.net, cât și pe Facebook.

Să avem un playlist complet, cu piese noi și vechi deopotrivă, care ne duc cu gândul la persoana iubită.

Încheiem cu Barac, pe care-l iubim nebunește și care s-a numărat printre primii care au adus poezia românească în muzica sa.

https://soundcloud.com/mihigh2/barac-floare-de-tei

Înregistrarea asta e de la Sunwaves 13, când, alături de Herodot, un alt DJ drag nouă, Barac ne-a ajutat să ne îndrăgostim de poezia lui Mihai Eminescu.

PS: Kirik a creat o piesă specială pentru Valentine’s Day, snippet-ul e aici. Enjoy responsibly! Love intensely 🙂

https://soundcloud.com/memory-remains-vinyl/kirik-lubov-feat-margarita-buisan-snippets

Rate this post

Leave a comment