Moș Crăciun ne umple de cadouri! Maraton de petreceri în weekend la AVi!

Crăciunul se apropie cu pași repezi și e normal să simțim cum ne cuprinde spiritul sărbătorilor de iarnă. Suntem oricum înconjurați de cei dragi, care se întorc acasă cu ocazia sărbătorilor, astfel că nu ne surprinde faptul că vrem să petrecem cât mai mult timp în preajma lor și în locurile în care știm cu siguranță că distracția e la ea acasă.

AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș, vă propune un final de săptămână încărcat cu muzică techno, dans și băutură din belșug (pentru că oricum abuzăm cu toții de alcool în perioada asta, de ce am face excepție tocmai la AVi?).

Începem joi seară, când Cerghi se va afla în prim planul Live Stream-ului Avimag. Prietenul nostru revine la pupitrul din AVi și ne-a pregătit un set special de Crăciun, care să ne umple cu energie pozitivă și poftă de dans.

Astfel, începând cu ora 20:00, fanii muzicii electronice sunt așteptați în comunitatea Avimag pentru a asculta piesele pregătite de DJ-ul mureșean. Accesul membrilor grupului Avimag de pe Facebook este gratuit, evenimentul având caracter privat.

Dealtfel, nu vorbim despre o petrecere organizată joi seară, ci mai degrabă despre o seară de audiție de muzică bună, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, la AVi sau acasă, în fața monitoarelor. Detaliile vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

O nouă ediție a petrecerilor Szcéna va bubui AVi-ul din temelii vineri noapte, avându-l la pupitru pe Akos, plus nelipsitul duo infernal, Brody & Dr Panda. Accesul la petrecerea de vineri va costa 10 de lei până la ora 1:00, urmând ca după după acea oră accesul să coste 15 lei.

Detalii legate de eveniment vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Vlad Dinu ne colindă alături de Oana și Resa, rezidentul nostru marcând astfel întoarcerea la AVi după o pauză mult prea lungă. Abia așteptăm să dansăm pe muzica sa, ca-n vremurile bune!

Expoziția muzicală de sâmbătă noapte îl va avea în prim plan, cum spuneam, pe Vlad Dinu, un extrem de talentat DJ și producător originar din București, care marchează ușor ușor un deceniu de activitate pe scena muzicală underground, fiind mereu lăudat pentru seturi și delivery deopotrivă. 

Oana e artista care ne umple sufletele cu bucurie de fiecare dată când acaparează deck-ul, iar prezența ei în cel mai important club din Târgu-Mureș o luăm ca pe un nou cadou frumos din partea Moșului.

Biletele au fost deja puse în vânzare online, pe Livetickets.ro, aici, prețul lor fiind de 28 de lei.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara de 22 Decembrie, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

Evident, v-am pus detaliile și pe Facebook, aici, iar noi vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru petrecerea din weekend, ca să fie planul plan!

Distracția continuă și în noaptea de duminică! Cum altfel să ne întoarcem acasă în așteptarea lui Moș Crăciun, în Ajunul Crăciunului, decât de la o nouă petrecere explozivă marca Solar Seeds!

Back to AVi – Christmas Edition, va fi o încununare a unui an excelent pentru cei care ne-au oferit anul acesta nu doar momente de neuitat de psy și techno, în club, dar și o experiență de neuitat într-un cadru natural paradisiac, în cadrul festivalului Solar Seeds.

Qubix, Thal, Saynar și Blaise ne vor dansa până la epuizare, prețul biletelor fiind de 15 lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după această oră.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici, dar noi vă informăm că în prețul biletului e inclus și un token pentru consumația la bar.

Așteptăm, așadar, cu încredere venirea Moșului, pentru că devine din ce în ce mai clar că vom avea nevoie de un mini-concediu de odihnă după acest sfârșit de săptămână! Suntem nerăbdători! 🙂

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

 

Rate this post

Leave a comment