Momente de neuitat la Foto cu Livio & Roby

Sâmbăta trecută a marcat revenirea uneia dintre cele mai de succes perechi de DJ din România la Târgu-Mureș, cu ocazia Laboratorului de Techno cu numărul 6.
La fix șase ani distanță de la festivalul Peninsula care îi avea ca invitați la cortul electronic (ce amintiri plăcute!).

Cele câteva sute de participanți au dansat până dimineața, au zâmbit și s-au simțit în al nouălea cer, Livio & Roby, Addo și Erik fiind, alături de spectacolul de visuals pregătit special de Japian, ceea ce englezii ar descrie ca ”just what the doctor ordered”.

Vă invităm să retrăiți cele mai plăcute momente trăite alături de prieteni, precum și de ceilalți techno lovers prezenți la fosta uzină Foto, prin intermediul fotografiilor realizate de prietenii noștri de la DHDESIGNS. Le regăsiți aici, vizionare plăcută!

Seria petrecerilor la Foto nu se încheie aici. Ne revedem în curând, urmând să vă oferim mai multe detalii cât de curând. Cert e că ne pregătim intens pentru cel de-al șaptelea Laborator de Techno și nu vă putem spune decât că artistul care ne va face noaptea albă este unul dintre preferații noștri, ai voștri, ai tuturor. Ne re]nt\lnim la Foto pe 1 septembrie!

Stai tuned! 😀

 

Rate this post

Leave a comment