MiLo Themes promovează party-urile de la Basement New York

Un nou club va fi inaugurat la New York, iar vestea bună e că main focus-ul managerilor e de a promova tinere talente ale muzicii techno din întreaga lume.

Situat sub sala principală a Knockdown Center din cartierul Queens, Basement e descris ca fiind o catacombă industrială, ideală pentru party-uri de techno.

Intrarea în club este separată de restul complexului în care e situat, fiind în fapt o rețea de tuneluri din cărămidă care au fost inițial folosite pentru a încălzi întreaga clădire. Aceasta servea drept fabrică de sticlă în anii 30.

Clubul Basement va beneficia de un sistem audio surround Funktion One și un sistem personalizat de iluminare de 360 de grade, iar deschiderea oficială va avea loc în data de 10 mai, cu seturi de la Rebekah, Heidi Sabertooth și Ne/Re/A.

De afișele care promovează party-urile din primul sezon al clubului s-au ocupat prietenii noștri de la MiLo Themes, Mihai Băldean & Loredana Papp-Dinea, responsabili și de afișele clubului nostru.

Dealtfel, afișele MiLo Themes create cu ocazia aniversării a 12 ani de existență ai clubului AVi se regăsesc în lucrarea științifică ”Strumenti del Grafico” (n.red Instrumentele Graficii), scrisă de profesorul universitar Giovani Federle în scopuri academice.

Proiectul MiLo Themes dedicat primului sezon de party-uri de la Basement a fost deja promovat pe cele mai importante platforme dedicate muzicii electronice din lume, respectiv Resident Advisor și Mix Mag.

Suntem extrem de mândri de prietenii noștri, care demonstrează încă o dată cât de talentați și conștiincioși sunt.

Ne lăudăm că roadele muncii lor a ajuns să fie apreciată chiar și la New York și nu putem decât să le urăm mult succes în continuare!

 

Rate this post

Leave a comment