Mihai Popoviciu și Akos pentru prima oară la Uzina Foto

Laboratorul de Techno  va avea loc pe data de 14 Aprilie, avându-i ca invitați speciali pe Mihai Popoviciu, Akos și Addo. Evenimentul va avea loc în spatiul industrial, special amenajat de la  Uzina Foto din Târgu Mureș, și va oferi o noapte de dans și distracție pentru iubitorii de techno și house.

Mihai Popoviciu este unul dintre cei mai cunoscuți DJ și producători de muzică electronică din România, iar Akos și Addo sunt doi artiști talentați din zona Transilvaniei. Cei trei artiști vor mixa cele mai bune piese atent selectate, oferind publicului o experiență muzicală unică și plină de energie.

Organizatorii promit o seară de neuitat, cu o producție de calitate și o atmosferă electrică. Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să petreacă o noapte de distracție în compania unor artiști de top ai scenei de muzică electronică din România.

Dacă vrei să fii parte din această experiență unică de muzică electronică, nu rata evenimentul “Laboratorul de Techno” cu Mihai Popoviciu, Akos și Addo, pe data de 14 aprilie, de la Uzina Foto din Târgu Mureș.

 

Biletele se pot achiziționa din tabelul de mai jos sau de pe Livetickets.ro

5/5 - (1 vote)

Leave a comment