Mersi pentru tot, 2018! 2019… să-nceapă veselia!

2018 a fost un un excelent pentru AVi și, în general, pentru comunitatea fanilor muzicii electronice underground din Târgu-Mureș. Un an încărcat cu petreceri, festivaluri, seturi transmise îm Live Stream către întreg internetul și multe, multe alte evenimente care ne-au marcat și au pus umărul la evoluția naturală a proiectului nostru.

În fiecare sfârșit de săptămână (cu mici excepții, justificate!) am dansat împreună alături de unii dintre DJii cei mai buni din țară, îi aminim aici pe Herodot, Lumieux, Paul Agripa, Vlad Dinu, Priku, Arapu, Ada Kaleh, Dan Andrei, Cezar, Sepp, Hostox, Charlie, Vid, Plusculaar, promovând în mod constant, atât la AVi, cât și la Uzina Foto, artiști locali super talentați, precum Lowkodi, gabriL, Nemeș, Bendeguz sau GJetson, pentru a-i numi doar pe câțiva. 

Anul recent încheiat a marcat și lansarea primului produs discografic sub egida noastră. Vid și-a cel mai recent vinil, AVi001, care conține două piese, The only way is up, respectiv Depths of imagination, sub tutela Avimag.

Tot ce pot spune este discul e dedicat celor trei călătorii la AVi, de fiecare dată mai interesante și mai palpitante decât ocazia precedentă. Nu am colaborat cu nimeni pentru acest EP, a fost strict inspirație trasă după gig-urile de la AVi”, ne-a mărturisit artistul, pe care cu siguranță îl vom revedea la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș.

Nu uităm parteneriatele cu diverse festivaluri, precum Solar Seeds, care au dus la organizarea de petreceri de techno și psy, atât la AVi, cât și la Foto, precum și continuarea tradiționalelor party-uri Szcéna, alături de Dr. Panda și Brody și invitații lor. Sau de Back to AVi ori de 41UP, noi concepte de petrecere devenite deja parte din programul lunar al clubului nostru.

Ne amintim, desigur, cu plăcere de zilele de vară petrecute la umbră, în șezlong, în curtea Uzinei Foto, pe ritmurile rezidenților noștri și abia așteptăm să vină vara pentru a relua obiceiul distracțiilor diurne în cartierul Unirii. Un loc devenit spațiu de joacă și de vacanță pe timp de vară, când clubul e în concediu de odihnă, asemeni unui angajat cu acte în regulă.

2018 ne obligă, practic, să dăm tot ce avem mai bun din noi în acest an, pentru a depăși nivelul pe care tot noi l-am fixat.

E o ambiție ce ne responsabilizează și ne încarcă cu energie.

Party-urile vor continua și vă promitem că vor fi din ce în ce mai spectaculoase, vom lărgi încontinuu paleta manifestărilor culturale (film, muzică, street art etc) dedicate vouă și, în general, publicului mureșean avid de educație și entertainment deopotrivă.

Să avem parte de in 2019 așa cum ni-l dorim cu toții! La mulți ani!

Rate this post

Leave a comment