Mergi la Electric Castle? Urmează acești pași și distrează-te în voie!

Cel mai frumos festival organizat anual în România, la Bonțida, în județul Cluj, stă să înceapă. Electric Castle 2018, așadar a șasea ediție a unuia dintre festivalurile noastre cele mai de suflet, se va desfășura între 18 și 22 iulie pe domeniul Castelului Banffy și anul ăsta a venit momentul să ne dăm întâlnire la castel cu Jessie J, Groove Amanda, Mura Masa, Romare și Nothing But Thieves, Damien Marley, London Grammar, Netsky, Subcarpați, Vița de Vie, Sauce, Delinquent Habits, dar și cu artiști ”mai pe filmul nostru”, să zicem așa, la scena Sunrise, dar și la Booha.

Îi amintim aici pe Raresh, Petre Inspirescu, Barac, Nastia, Richie Hawtin (!!!), Pillowtalk, plus mulți, mulți alții, care sigur ne vor face zilele și nopțile de iulie mai frumoase. Găsiți întreaga listă de participanți pe site-ul EC, aici.

Înregistrează-ți biletul acum și vei putea să îți pre-plătești banii pentru festival. În acest fel, nu vei mai fi nevoit să ai la tine sume mari de bani, iar fondurile rămase vor fi rambursate automat după festival. Sistemul de plăți este oferit de Banca Transilvania. Nu se va aplica nici o taxă, nici pentru reîncărcările sau pentru rambursarea automată.

Adăugarea mai multor brățări în cont este posibilă înainte de a efectua orice tranzacție. Chiar și o simplă verificare a balanței va dezactiva această opțiune. Deci, nu vei mai putea adăuga o altă brățară după ce ți-ai completat contul, ai cumpărat ceva sau chiar ai verificat soldul. De asemenea, odată ce un bilet este adăugat la un cont, acesta nu poate fi eliminat din acel cont.

Înregistrează-te aici: https://ec2018.pay.intellifest.com.

Vă recomandăm să utilizați aplicația EC pe toată durata festivalului. Aplicația oferă informații complete, îți permite crearea propriului program pentru a prinde fix artiștii preferați, verificarea tuturor activităților de zi cu zi pe care le poți accesa, Poți căuta bere, mâjncare și multe altele. Nu uita să activezi notificările pentru a rămâne actualizat sau pentru a câștiga premii și surprize pe toată durata festivalului de la Bonțida.

Inundă-ți feed-ul pe Facebook și Instagram în timpul festivalului, utilizează hashtag-urile oficiale pentru diferite snaps și ai putea câștiga pass-uri pentru EC7. După festival, organizatorii EC2018 vor alege cele mai bune trei fotografii pentru fiecare hashtag pentru, acestea fiind premiate cu abonamente pentru anul viitor.

Asigură-te că știi regulile festivalului: electriccastle.ro/regulament.

De exemplu, poți avea cu tine o sticlă de apă de 2 litri, dacă e sigilată. Multe, multe alte informații utile îți sunt puse la dispoziție de către organizatorii Electric Castle pe pagina regulamentului, atât în limba română, cât și în engleză.

Nu fi timid, citește regulamentul!

Autobuzul e cel mai simplu mod de a ajunge din Cluj-Napoca la Bonțida. Vor exista autobuze non-stop, la fiecare 20-30 de minute sau mai puțin în orele de vârf, de la Sala Sporturilor Horia Demian și de la Iulius Mall până la Castel.

Pe drum, autobuzul se va opri la Piața Mărăști și la Sala Sporturilor Horia Demian. Primele autobuze vor pleca la ora 8:00, miercuri, de la ambele stații.

Ultimul autobuz va părăsi Bonțida luni, 23 iulie, la ora 13:00. O plimbare va costa 12 RON, iar tu poți plăti bani sau folosind brățara.

Vor exista, de asemenea, Premium Shuttles, plecând de la Iulius Mall la fiecare 30 de minute, cu un preț de 25 RON per călătorie.

Abia așteptăm să auzim cu ce amintiri frumoase veți reveni acasă! Have fun party peeps!

 

Rate this post

Leave a comment