Mera și iON anunță vremuri bune la Foto! Ți-ai luat biletul pentru LDT#17?

Numărăm zilele până la următorul Laborator de Techno, serial de petreceri și amintiri minunate ajuns la sezonul al patrulea, episodul 17. 27 septembrie va fi momentul în care fanii muzicii techno din Târgu-Mureș se vor bucura în premieră de SIT, dar asta nu e tot! Mera și iON vor completa lineup-ul pentru a le oferi

Cu Mera ne revedem după aproape un an de pauză, timp în care ni s-a făcut dor de el. Addo îl știe cel mai bine, dintre toți rezidenții de la AVi, doar au făcut și Conspirații împreună…

Reprezentantul de marcă al record label-ului UNUM, Mera a câștigat aprecierea multora fani de muzică electronică, ajungând printre cei mai apreciați DJ din Brașov.

Stilul său este unul foarte complex, nu se limitează la un singur subgen de muzica electronică, fiind un mare iubitor de vinyluri.

https://soundcloud.com/mera_c/mera-warehouse-w-tulbure-dexter-22042016

De-a lungul timpului a împărțit pupitrul cu artiști renumiți, dintre care îi amintim pe Prâslea, Cristi Cons, Vlad Caia, Piticu, Cap, Tulbure, Crihan, Ada Kaleh, Vygo, Aleka, Mihai Pol și, nu în ultimul rând, cu Dexter (colegul său de pupitru în cele mai multe momente deosebite).

iON? Unul dintre cei mai talentați DJ și producători de muzică electronică pe care i-a dat Mureșul, rezident nostru e pregătit și trezit din somn pentru un maraton muzical ca la carte, așadar ne dăm seama cu toții că ne-a pregătit ceva cu totul și cu totul special pentru noaptea de 27/28 septembrie.

Indiferent de pupitrul în spatele căruia s-a aflat, iON a știut mereu să ”citească” publicul și să-i ofere fix ce avea nevoie pentru un party de poveste și ne bucură nespus prezența sa în spatele pupitrului de la Foto.

E, practic, garanția unei seri și a unei dimineți memorabile, LDT style!

Biletele necesare susținerii evenimentului se găsesc deja pe livetickets.roBiletele pot fi achiziționate cu 40 de lei începând de azi, urmând ca în seara de 27 septembrie accesul la Foto să coste 50 de lei.

Vor fi disponibile și bilete la fața locului, dar în limita spațiului disponibil, astfel că sfatul nostru e să vă achiziționați pass-ul în avans, ca să nu riscați să rămâneți afară.

Detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici. Vă invităm să vă arătați disponibilitatea, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de super party-ul de la Foto, din 27 septembrie.

► Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani!

❖ REEA ∎ Milothemes ∎ eeatingh.ro ∎ Peroni Nastro Azzurro ∎ Adonis Travel ∎
❖ LiveTickets ∎ Out In Mures ∎ Praetorian Guard ∎ BBimage.ro ∎ Kiss FM ∎

Rate this post

Leave a comment