Marțea și joia ne bem cafeaua în familie. Coffee Break @ AVi!

Ia o binemeritată pauză de la lucru și hai cu noi la o cafea, la AVi! În fiecare marți și joi, de la ora 10.00 și până la ora 14.00, membrii comunității Avimag sunt așteptați la AVi pentru o cafeluță fierbinte care să îi facă pe toți să uite de grijile de la birou sau facultate.

E trecut de ora 10.00 și ție îți e încă atât de somn încât abia te ții pe picioare? Șeful e enervant și nu înțelege nicicum că tu nu funcționezi ca lumea fără un imbold din partea Sfintei Cafele? Te stresează sesiunea și nu reușești nicicum să te aduni ca să înveți pentru examene sau restanțe? Hai la AVi la o cafea cu prietenii!

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru cafeluța cu prietenii de la AVi pe eventul de Facebook, aici.

Noi vom veni cu muzica bună și cafeaua, voi aveți datoria de a vă prezenta la barul nostru cu zâmbetul pe buze, adică așa cum ne place nouă cel mai mult!

Vom face din asta o tradiție săptămânală și vom plusa chiar și cu movie nights în viitorul apropiat. Dar vă vom oferi mai multe detalii despre ce vom putea face la AVi și în afara orelor de dans la petreceri în zilele următoare.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment